TRENDING :
VIDEO PICKS
INTRAXVIEW
MORE FROM TRAX

Chart 20:20 Indonesia

CHART PERIODE 22 – 28 September 2022

1
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Anak Trax, Andi Rianto kembali menghadirkan karya daur ulang dari lagu hits-nya di masa lalu. Kali ini, lagu Sang Dewi yang dipopulerkan Titi DJ hadir lagi dengan versibaru bersama Lyodra Ginting.

Diceritakan Andi Rianto, ide daur ulang lagu Sang Dewi bersama Lyodra Ginting sudah dipikirkan sejak lama. Dari tahun 2021 dirinya sudah beriat remake lagu tersebut, akan tetapi nama Lyodra sudah ada dari beberapa tahun lalu.

Andi Rianto kemudian menjelaskan alasan memilih Lyodra Ginting untuk membawakan ulang lagu Sang Dewi versi baru yaitu karena Lyodra memiliki teknik nyanyi yang bagus dan bisa menghati sebuah lagu. Namun Lyodra sempat ketakutan saat proses rekaman Sang Dewi. Ia terbebani dengan reputasi lagu tersebut.

Sang Dewi
new
 Lyodra & Andi Rianto – Sang Dewi
<!–
| |
–>
Views
4
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
2
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Mawa De Jongh tetap kembali berkarier di dunia tarik suara di tengah menjalani syuting sejumlah judul film. Terbukti penyanyi ‘Sedang Sayang Sayangnya’ itu kini merilis single terbaru berjudul Tiba Tiba Hilang.

Lirik dari lagu tersebut dibuat simpel namun menyentuh hati dan ditulis dengan sangat baik oleh Andi Armand. Satu satu personel Fourtwnty itu juga terlibat dalam proses produksi lagu Tiba Tiba Hilang. Aransemen musik dari lagu ini terbilang minimalis mengekspose kualitas vokal Mawar de Jongh.

Dikatakan perempuan berusia 20 tahun itu, proses pengerjaan lagu terbarunya tidak memiliki kesulitan. Proses rekaman lagunya berjalan lancar. Ia pun menghadirkan emosi bahagia penuh harapan meski pada akhirnya harus merasakan pedihnya kehilangan.

Lagu Tiba Tiba Hilang menceritakan tentang pengalaman di-ghosting. Seseorang yang tengah dilanda rasa suka namun sayangnya sosok yang disukainya malah meninggalkannya begitu saja tanpa memberikan penjelasan apapun.

Tiba Tiba Hilang
new
 Mawar de Jongh – Tiba Tiba Hilang
<!–
| |
–>
Views
7
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
3
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Jebolan Indonesian Idol, Ziva Magnolya merilis lagu terbarunya berjudul “Munafik”. Lagu “Munafik” merupakan bagian dari album perdananya bertajuk “Magnolya”.

Lagu “Munafik” yang ditulis sendiri oleh Ziva ini menceritakan tentang tidak adanya kepastian dalam sebuah penantian hubungan percintaan. Bintangi MV lagunya sendiri, Ziva beradu akting dengan aktor muda berbakat, Chicco Kurniawan, yang sebelumnya juga membintangi Music Video “Peri Cintaku”.

MV tersebut mengisahkan tentang 2 anak SMA yang terlihat begitu dekat seperti sepasang kekasih. Tak disangka, ternyata perempuan yang diperankan oleh Ziva ini menyimpan rasa cinta kepada laki-laki tersebut. Namun sayang, si laki-laki hanya menganggapnya sebagai teman.

new
Ziva Magnolya – Munafik
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
4
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Rizky Febian kembali mengeluarkan single terbaru dalam karier bermusiknya. Kali ini ia meluncurkan sebuah lagu romantis berjudul ‘Aminlah Bersamaku’.

Dalam sebuah unggahan di akun Instagramnya, pria yang akrab disapa Iky itu mengaku mempersembahkan lagu tersebut untuk kekasihnya yaitu Mahalini Raharja.

“AMINLAH BERSAMAKU. Lagu ini aku persembahkan untuk neng @mahaliniraharja. Jam 2 siang ini kalian udah bisa liat music video nya di youtube yaa,Semoga lagunya bisa mewakili perasaan kalian-kalian yang baru mau nikah, yang baru mau tunangan, yang udah nikah bertahun-tahun semoga lagu ini bisa mengiringi perjalanan cinta kalian,” kata penyanyi yang akrab disapa Iky.

Rizky Febian
new
Rizky Febian – Aminlah Bersamaku
<!–
| |
–>
Views
7
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
5
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Penyanyi Arsy yang dikenal kerap berduet dengan beberapa penyanyi perempuan seperti Brisia Jodie hingga Tiara Andini, Kini menggandeng Syifa Hadju di single terbarunya berjudul Cinta Terakhirku.

Walaupun bukan berlatar belakang seorang penyanyi, ternyata Syifa Hadju mampu berkolaborasi apik dengan Arsy Widianto membuat lagu Cinta Terakhirku terasa manis untuk dinikmati. Bukan tanpa alasan kalau Arsy memilih Syifa sebagai rekan duetnya di single terbaru ini. Syifa ternyata sering menjadi pemeran utama dalam musik video Arsy.

Single Cinta Terakhirku bercerita tentang kebahagiaan pasangan kekasih yang akhirnya bersatu dalam suatu pelabuhan terakhir dalam kisah cinta mereka. Hal tersebut semakin bermakna setelah mereka melalui banyak rintangan dan akhirnya menemukan kebahagiaan untuk bersama.

Arsy Widianto & Syifa Hadju
new
Arsy Widianto & Syifa Hadju – Cinta Terakhirku
<!–
| |
–>
Views
7
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
6
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

The Rain baru saja merilis single “Kita Dan Ketidakmungkinan” untuk menyambut hari jadi mereka yang ke-21. Lagu tersebut merupakan single kedua yang dirilis tahun ini setelah Mendengar Kabar.

“Ini adalah salah satu lagu terakhir yang ditulis dalam masa pengerjaan album ini. Ketika sudah mulai lelah berkutat dengan lirik dan nada, tahu-tahu lagu ini lahir. Bagaikan menemukan mata air di padang pasir” ujar vokalis The Rain Indra dalam siaran resmi, dikutip Selasa (23/8).

The Rain awalnya tidak berencana menjadikan Kita Dan Kemungkinan sebagai single jagoan mereka. Akan tetapi, lagu tersebut mendapat respon yang bagus di panggung pertunjukan maupun layanan streaming musik.

“Ketika kita manggung, lagu ini menjadi salah satu lagu baru yang cukup banyak di-request, views-nya di YouTube juga paling tinggi dibandingkan lagu-lagu baru lainnya yang sama-sama belum dirilis sebagai single,” kata Iwan.

new
The Rain – Kita Dan Ketidakmungkinan
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
7
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Kejutan kembali diberikan oleh musisi Rizky Febian yang berduet dengan kekasihnya, Mahalini. Kolaborasi Rizky Febian dengan Mahalini ini merilis single berjudul ‘You’re Mine’.

‘You’re Mine’ berkisah tentang kisah cinta sepasang kekasih yang merasa saling beruntung karena dipertemukan dan mampu menjalani takdir cinta bersama. Pasangan tersebut akhirnya berjanji untuk selalu mengukir Indahnya Kisah Sempurna.

Terlibat sebagai Composer, Iky dan Mahalini juga dibantu oleh Klency Lembono, Ryan Innocentio. Selain itu, Beraldy Dean bertindak juga sebagai Arranger, Composer dan Music Producer. Barsena Bestandhi juga terlibat sebagai Backing Vocal sekaligus Vocal Director.

Dikemas dalam bentuk MV Series, lagu ‘You’re Mine’ tidak hanya menampilkan Iky dan Mahalini yang sedang menyanyikan lagu ini, tapi juga cuplikan dari web series Senja Hari Ini Indah. Single ini juga menjadi bagian dari web series Senja Hari Ini Indah yang merupakan produksi dari CXO Media.

“Lagu ini, kita ciptakan sebagai pembuka dari karya kolaborasi dari Iky dan Mahalini selanjutnya,” ungkap Iky. “Jadi, kalau penasaran karya selanjutnya dari kita, ditunggu saja ya, karena kita akan rilis dalam waktu dekat kok!” tutup Mahalini.

Video Music ‘You’re Mine’ sudah dapat ditonton di akun Youtube resmi milik Rizky Febian, dan lagunya sudah tersedia di seluruh digital streaming platform di Indonesia. Sedangkan Video Klip Single You’re Mine akan dirilis tanggal 9 september 2022 di official youtube  channel Rizky Febian.

new
Rizky Febian Feat Mahalini – You’re Mine
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
8
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Penyanyi Andmesh Kamaleng mengenang sosok almarhum sang ayah melalui soundtrack film garapan Hanung Bramantyo, Miracle in Cell No.7. Andmesh dipercaya mengisi soundtrack film tersebut lewat tembang Andaikan Kau Datang Kembali karya Koes Plus.

Penyanyi asal Nusa Tenggara Timur (NTT) ini mengaku memiliki cara khusus untuk menghayati lagu tersebut untuk soundtrack film. Terlebih, lagu tersebut kerap dinyanyikan ulang oleh musisi papan atas seperti Noah hingga komposer Erwin Gutawa.

“Ini sebuah lagu yang kuat sudah dinyanyikan beberapa musisi lain. Satu-satunya cara yang bisa saya pakai adalah karena film ini tentang ayah, saya juga udah enggak punya ayah, saya pakai feel pengin banget ayah datang lagi buat saya,” kata Andmesh Kamaleng.

“Membayangkan muka Papa, mungkin itu yang menjadi pembeda lagu yang saya bawakan dari yang lain,” ucapnya.

new
Andmesh Kamaleng  – Andaikan Kau Datang
<!–
| |
–>
Views
2
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
9
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Musisi jebolan Indonesia Idol yaitu Mark Natama kini meramaikan industri musik tanah air dengan merilis single terbaru berjudul Salah Baca Pertanda.

Lagu tersebut menjadi single terbarunya setelah sebelumnya sukses merilis singlenya yang berjudul Terluka Menginginkanmu. Lagu Salah Baca Pertanda berkonsep modern pop dan rock ini persiapannya sangat matang karena sudah ada dari 11 bulan yang lalu.

Mark menjelaskan, lagu tersebut bercerita tentang salah menangkap kode dari orang yang dicintainya. Pria kelahiran 2001 tersebut mendalami lagu Salah Baca Pertanda saat mendengar curhatan temannya  dan ikut merasakan saat di posisi itu.

“Tentang situasi di mana satu orang salah baca sinyal atau kode sama orang yang kira dia suka, namun perasaan itu berbalik, berkesinambungan maksudnya orang suka juga sama gue ternyata dari satu periode waktu dia menyatakan cintanya baru tahu kalau orang tersebut tidak merasakan hal yang sama,” kata Mark Natama.

Mark Natama
new
Mark Natama – Salah Baca Pertanda
<!–
| |
–>
Views
5
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
10
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Grup band Nidji kembali merilis ulang salah satu hit terbaik mereka berjudul Arti Sahabat pada Rabu, 7 September 2022. Arti Sahabat merupakan lagu penutup dalam album Top Up (2007) milik Nidji.

“Lagu yang menceritakan tentang bagaimana hubungan antar sahabat yang kuat akan mengalahkan rintangan apapun ini sepenuhnya mendeskripsikan tentang eratnya persahabatan, meskipun ada banyak perbedaan dan rintangan,” kata Nidji dalam siaran pers.

Meski belasan tahun telah berlalu, Arti Sahabat kembali menemukan napas barunya dibalut aransemen yang juga terdengar lebih hidup dan terasa segar. Dalam lagu ini, Nidji yang beranggotakan Ubay (vokal), Ariel (Gitar), Rama (Gitar), Randy (keyboard, synthesizer), Andro (bass) dan Adri (drum) ingin menyampaikan bahwa sahabat merupakan seseorang yang akan menerima kamu apa adanya.

“Apapun rintangan yang datang, semua akan bisa dilewati ketika dilakukan bersama sahabat. Segala kelebihan dan kekurangan yang kamu miliki, sahabat akan tetap selalu ada disampingmu,” kata Nidji

new
Nidji – Arti Sahabat
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
11
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Penyanyi dan penulis lagu Teddy Adhitya menghadirkan lagu baru berjudul “Stay The Same”. Tembang tersebut menjadi single pembuka dari album mini yang bakal segera dirilis, Ocean.

Lirik lagu yang berbahasa Inggris mengisahkan seseorang yang bertanya kepada sosok yang penting baginya, apakah orang itu akan tetap sama dan bersedia tetap mendampingi. Penggalan liriknya berbunyi “Will you stay with me in a hurricane? Will you stay the same if the weather don’t change”. Akan tetapi, menurut Teddy, lagu yang manis dan romantis itu tetap bisa dimaknai secara general.

Lewat lagu “Stay The Same”, pria 31 tahun kelahiran Yogyakarta itu berharap para penikmat musiknya masih bersedia untuk berjalan berdampingan untuk terus bertumbuh bersama. Selain itu, Teddy juga mendedikasikan lagu untuk sosok spesial.

“Di saat yang bersamaan, lagu ini juga tertuju untuk seseorang yang nantinya akan menemani gue di dalam badai-badai yang akan gue lalui,” ungkap Teddy melalui akun Instagram resminya.

new
Teddy Adhitya – Stay The Same
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
12
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Penyanyi jebolan Indonesian Idol, Ghea Indrawari kembali menyapa penggemarnya dengan merilis single terbaru berjudul Berjalan Meninggalkamu.

Ghea bilang kalau dirinya sangat bersyukur mendapatkan banyak dukungan dari para penggemar setianya yang membuatnya terus semangat untuk terus berkarya. Bagi Ghea sendiri penggemar memiliki arti yang mendalam yaitu sosok teman dekat yang selalu ada untuknya.

“Penggemar aku udah kayak temen sih sebenernya buat aku ya, mereka selalu kasih aku masukan kasih aku semangat mereka selalu ada single baru atau apa mereka selalu nungguin mereka udah kaya temen deket aku. Apalagi yang lama lama aku udah kenal apalagi yang sering nyamperin aku,” kata Ghea Indrawari.

Ghea Indrawari
new
Ghea Indrawari – Berjalan Meninggalkanmu
<!–
| |
–>
Views
7
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
13
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Penyanyi Ardhito Pramono resmi merilis single terbaru yang berjudul “Wijayakusuma” pada Kamis (7/7/2022) Anak Trax. Hal ini jadi karya pertama Ardhito Pramono setelah menyelesaikan masa rehabilitasi karena tersandung kasus narkoba.

Bukan cuma itu, “Wijayakusuma” menjadi penanda kembalinya label musik Aksara Records setelah hampir 13 tahun enggak beroperasi. Lagu ini diproduseri oleh Gusti Irwan Wibowo dan ditulis bareng Narpati ‘Oomleo’ Awangga. Ardhito mulai menciptakan “Wijayakusuma” sejak awal 2021, ketika doi menjadi saksi penggusuran kawasan asri di Canggu, Bali, demi vila yang akan dibangun oleh warga negara asing.

Awalnya, Ardhito pengen mengkritik peristiwa tersebut lewat sebuah lagu, sebelum Oomleo membalas kritik Ardhito karena karya-karyanya yang minim sentuhan Indonesia. Ardhito pun menggeser perspektif idenya dan melahirkan “Wijayakusuma”, tembang pop Indonesiana dua babak bercerita seputar eksistensial diri.

Wijayakusuma
new
Ardhito Pramono – Wijayakusuma
<!–
| |
–>
Views
19
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
14
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Vidi Aldiano merilis lagu Salam Kenal spesial untuk menghormati sebuah perpisahan, khususnya untuk seseorang yang pernah mengisi tempat yang istimewa di hati Vidi dulu. Lagu ini menjadi seperti doa, harapan sekaligus pesan yang terbaik dari Vidi untuk orang tersebut dengan pasangannya yang baru.

Vidi berharap melalui lagu ini dapat mewakili orang-orang di luar sana yang relate dengan cerita dan pesan di dalamnya. Single tersebut dirilis pada 15 Juli yang sekaligus masuk di Album Vidi Aldiano. Lagu Salam Kenal ditulis langsung oleh oleh Vidi Aldiano bersama dengan Barsena Bestandhi yang sudah sering bekerjasama di karya-karya sebelumnya.

“Lagu ini ditujukan buat para sad boy di luar sana yang masih peduli dengan mantan-nya. Yang mungkin masih mengikuti perjalanan baru mantannya dengan orang baru. Semoga bisa lebih let go perasaan lama, dan berharap dia bisa lebih bahagia dengan yang baru.” kata Vidi.

Salam Kenal
new
Vidi Aldiano – Salam Kenal
<!–
| |
–>
Views
71
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
15
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Grup musik Eclat Story baru merilis lagu terbarunya berjudul Kamu, Kamu, Kamu pada pertengahan Juli 2022. Grup musik yang terdiri dari Yeshua Abraham sebagai vokalis dan Louis Xander Liang sebagai gitaris bercerita bagaimana ide awal mereka membuat lagunya itu.

Louis Xander Liang bilang sebenarnya lirik yang dia ciptakan itu untuk membuat iseng Yeshua. “‘Ayolah selingkuh biar viral’,” kata Loius. “Jadi awalnya itu benaran untuk isengan dia (Yeshua). Liriknya bagus, nadanya bagus, jadi gue simpan. Tapi selingkuhnya nggak dilakuin ya,” katanya sambil saling melempar lelucon kepada Yeshua.

Louis pun mengubah lirik lagu tersebut menjadi cerita tentang orang yang sedang dimabuk cinta. Lagu Kamu Kamu Kamu akhirnya bercerita tentang pria yang terus memikirkan sang kekasih. “Akhirnya kita workshop, gue bilang tentang lagu ini, tapi gue ganti liriknya. Jadi ceritanya tentang orang yang kasmaran, dan terciptalah ‘Kamu Kamu Kamu’,” katanya.

Kamu Kamu Kamu Eclat Story
new
Eclat Story – Kamu Kamu Kamu
<!–
| |
–>
Views
30
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
16
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Rendy Pandugo menggandeng Pamungkas lewat single baru berjudul Friends. Lagu Friends akan menjadi bagian dalam album terbaru Rendy Pandugo yang akan dirilis dalam wwaktu dekat.

Lagu Friends menceritakan tentang persahabatan yang tulus, di mana saat dalam keadaan apapun, ketidakpastian, ketakutan, atau kesepian, kita akan selalu teman yang menemani. Lagu tersebut ditulis oleh Pamungkas dan diproduksi oleh Pamungkas dan Rendy Pandugo.

Dalam video klip musik Friends, menceritakan tentang empat orang sahabat yang sudah lama berpisah dan dipertemukan kembali di pemakaman teman mereka. Selain Pamungkas dan Rendy Pandugo, juga turut ada Oslo Ibrahim dan Romantic Echoes yang membintangi video klip Friends.

new
Rendy Pandugo Ft. Pamungkas – Friends
<!–
| |
–>
Views
18
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
17
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Hanin Dhiya baru-baru mengeluarkan single terbaru berjudul “Kembalilah Padanya”. Lagu ini diciptakan oleh Hanin terinspirasi dari kehidupannya sehari-hari.

Lagu “Kembalilah Padanya” mengisahkan tentang sudah memiliki pasangan namun pasangan tersebut belum move-on dari masa lalunya. Pada akhirnya ia pun merelakan pasangannya untuk kembali ke masa lalunya.

“Tapi pada akhirnya dia mampu merelakan orang itu untuk kembali memilih masa lalunya. Terinspirasi dari kehidupan sehari-hari. Ha ha ha,” ujar Hanin melalui keterangan tertulis.

Hanin mengatakan bahwa ada beberapa kata dalam lagu “Kembalilah Padanya” yang diambil dari buku harian yang ditulis olehnya.

“Beberapa kalimat yang ada di lagu ini adalah tulisan yang ada di buku harian, terus aku masukin di lirik karena cocok. Sampai akhirnya jadi Kembalilah Padanya,” kata Hanin Dhiya.

new
Hanin Dhiya – Kembalilah Padanya
<!–
| |
–>
Views
5
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
18
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Raissa Anggiani merilis single berjudul “Kau Rumahku” dibawah naungan label musik Alfa Records Lagu ini menceritakan mengenai dua orang insan yang menjalin hubungan dan berharap akan terus bersama.

“Kau rumahku menceritakan tentang dua insan yang akhirnya dipertemukan untuk bersama, merajut dan membangun kisah cinta dan menjadikan pasangannya sebagai rumah yaitu tempat ternyaman,” tutur Raissa.

“Ke mana pun salah satu dari mereka pergi, pada akhirnya akan kembali dan pulang pada rumah-nya masing-masing. Kisah yang sederhana, cinta yang ringan dan membahagiakan satu dan lainnya,” tuturnya lagi.

Raissa mengatakan bahwa makna dari lagu “Kau Rumahku” sangat dekat dengan apa yang dirasakan setiap orang dalam menjalani suatu hubungan.

Aku rasa hampir semua orang akan atau sudah mengalami fase pendekatan sampai ke tahap menetapkan dia sebagai pasangan yang tepat untuk hidupnya,” ucap Raissa.

new
Raissa Anggiani – Kau Rumahku
<!–
| |
–>
Views
12
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
19
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Afgan baru kembali merilis karya barunya berjudul “Lestari Merdu”. Lagu “Lestari Merdu” menjadi single utama dari EP ‘+62′.

“Lestari Merdu” dipilih menjadi single utama dari EP ‘+62′ karena nuansanya yang festive, klasik, serta notasi dan lirik yang kental akan era ‘70-’80-an. Yang mana, lagu ini merupakan tribute untuk Chrisye dan Guruh Sukarno Putra, dua sosok yang merupakan inspirasi terbesar Afgan dalam bermusik.

 “We need another anthem for people to dance, to sing a long at music festival, dan aku mewakilinya lewat “Lestari Merdu”. Di sisi lain, lagu ini tentang merayu seseorang yang kita sukai. Aku kasih referensi pada Laleilmanino selaku penciptanya kalau aku suka Barry Manilow, Chrisye, dan lagu-lagu dari album-albumnya Guruh Sukarno Putra.” kata Afgan.

“Akhirnya, lahirlah “Lestari Merdu”. Video musiknya pun mengusung konsep era ‘60-an dan ‘70-an. Aku kembali bekerja sama dengan Shadtoto Prasetio, one of my favorite people to work with. Di video itu aku one man show dan menghadirkan beberapa cameo, salah satunya sang legenda sekaligus maestro Indonesia, Guruh Sukarno Putra,” ungkapnya.

new
Afgan – Lestari Merdu
<!–
| |
–>
Views
2
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
20
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Tulus baru saja merilis video musik terbarunya untuk lagu “Nala” pada Kamis (25/8/2022). Tulus menjelaskan lagu ini menceritakan tentang seseorang bernama Nala, dan hatinya yang patah.

“Nala adalah figur yang tidak ramai di sekelilingnya. Kadang ia merasa sulit untuk disuka. Kadang juga Nala merasa banyak dari dirinya yang mesti dibenahi agar searah dengan dunia. Mungkin ada kisah Nala di dalam sebagian dari kita semua, manusia,” kata Tulus dalam keterangan pers, Jumat (26/8/2022).

“Nala” merupakan bagian dari Manusia, album studio terbaru Tulus yang diluncurkan pada Maret lalu. Album ini dikerjakan dalam kurun waktu dua tahun ke belakang.

“Untuk seluruh Nala di berbagai tempat dan waktu, selamat menyaksikan video musik ‘Nala’,” ujar Tulus.

new
Tulus – Nala
<!–
| |
–>
Views
2
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>

Chart 20:20 International

CHART PERIODE 22 – 28 September 2022

1
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Didn’t you hear Amanda’s movin’ back to Colorado?
It’s 2013 and the end of my life
Freshman’s year’s about to plummet just a little harder
But it didn’t ’cause we kissed on that Halloween night
I bleached half my hair when I saw Zoe on your Vespa
It was orange from three percent peroxide, thanks to you
I needed a good cry, I headed right to Kendra’s
I hated you and I hoped to God that you knew

Now there’s drama (drama), found a club for that
Where I met ya (met ya), had a heart attack
Yadda, yadda, at the end, yeah, we burned
Made a couple U-turns, you were it ’til you weren’t, mm

High school in Jakarta, sorta modern Sparta
Had no chance against the teenage suburban armadas
We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
Yeah, livin’ under that was hard, but I loved you harder
High school in Jakarta, an elaborate saga
I still hate you for makin’ me wish I came out smarter
You love-hate your mother, so do I
Could’ve ended different, then again
We went to high school in Jakarta

Got a group assignment, I’ll be at Val’s place
You don’t text at all and only call when you’re off your face
I’m petty and say, “Call me when you’re not unstable”
I lie and tell you I’ll be getting drunk at Rachel’s

I wasn’t, she doesn’t even drink
But I couldn’t have you sit there and think
That you’re better ’cause you’re older
Are you better now that we’re older?

High school in Jakarta, sorta modern Sparta
Had no chance against the teenage suburban armadas
We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
Yeah, livin’ under that was hard, but I loved you harder
High school in Jakarta, a comedy drama
I still hate you for makin’ me wish I came out smarter
You love-hate your mother, so do I
Could’ve ended different, then again
We went to high school in Jakarta

Natasha’s movin’ to New York (New York)
Probably sometime in August (ah)
And I’m spendin’ the summer in Singapore (ah)
I’m so sad I can’t tell you shit anymore
I made friends with Abby this year (this is how I met your mom) (oh, my God)
We’re movin’ in in March or so
And although you bring me to tears
I’m glad that we gave it a go

High school in Jakarta, American summer
Had no chance against the Marxist girl with marijuana
I was your pinata, she was a star-charter
Glad she gave it to you real hard, but I loved you harder
High school in Jakarta, I won’t, but I wanna
Ask you when you talk about it, do I ever come up?
Say thanks to your mama, now we’re through
Could’ve ended different, then again
We went to high school in Jakarta

High School in Jakarta
new
NIKI – High School in Jakarta
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
2
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Radio station B-T-S-N-double-O-P

No makeup on, I love that sh-
You so damn beautiful, I swear you make me sick
I want your love, I want your name
Inside my heart, there’s nothing but a burning flame

If you want my love
Come a little bit closer
Don’t make me wait

Let’s make some bad decisions
I want you, ooh, baby, all of the time
So give me all your kisses
I want you Monday, Tuesday, Wednesday, baby, every night
And it feels like, ooh, ah
I can’t seem to ever get you out of my mind
And it feels like, ooh, ah
I want you, ooh, baby, all of the time

Everybody see me lookin’ fly (oh, yeah)
And I think I know the reason why (oh, yeah)
‘Cause I got you right here by my side (oh, yeah)
And I can’t let you just walk away
If I ain’t with ya, I’m not okay

If you want my love (yeah)
Come a little bit closer
Don’t make me wait (ooh)

Let’s make some bad decisions
I want you, ooh, baby, all of the time
So give me all your kisses (kisses)
I want you Monday, Tuesday, Wednesday, baby, every night (every night)
And it feels like, ooh, ah (yeah)
I can’t seem to ever get you out of my mind
And it feels like, ooh, ah
I want you, ooh, baby, all of the time

Let’s do things you always wanted
Have some fun and live your life
Help me waste a day and find a place
That we can face to face
Let me show you ’round my hood
It’s bad meaning bad like bad meaning good
When it comes to rules, I break ’em

Let’s make some bad decisions
I want you, ooh, baby, all of the time
So give me (give me) all your kisses (kisses)
I want you Monday, Tuesday, Wednesday, baby, every night
And it feels like, ooh (yes), ah (yes)
I can’t seem to ever get you out of my mind
And it feels like, ooh (say what?) Ah
I want you, ooh, baby, all of the time (ooh)

 

 

Bad Decisions
new
Benny Blanco, BTS & Snoop Dogg – Bad Decisions
<!–
| |
–>
Views
2
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
3
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing

Third of October
We were never sober
First few times that we hung out
But we fell in love somehow
First time that I met you
I didn’t have a damn clue
That I love everything about you
Now I can’t think of life without you

Eh, did you know that you’re my whole heart?
Eh, did you know that I never stop? No
Giving you everything I got ’cause I’m so

I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing
Yeah, I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing (yeah)

I’ll never go back, I’ll never go
Now that I know that, now that I know
I’ll never leave you by your own
When you call, baby, I’ll be there, oh, oh

Eh, did you know that you’re my whole heart?
Eh, did you know that I never stop? No
Giving you everything I got ’cause I’m so

I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing
Yeah, I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing

Eh, did you know that you’re my whole heart?
Eh, did you know that I never stop? No
Giving you everything I got ’cause I’m so

I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing
Yeah, I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing, yeah

 Lauv
new
Lauv – All 4 Nothing
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
4
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Rosa Linn – Snap
It’s 4 AM! I can’t turn my head off
Wishing these memories would fade, they never do
Turns out people lie. They say, “Just snap your fingers”
As if it was really that easy for me to get over you

[Bridge]
I just need time

[Chorus]
Snappin’ one, two
Where are you?
You’re still in my heart
Snappin’ three, four

Don’t need you here anymore
Get out of my heart
Cause I might snap

[Verse 2]
I’m writin’ a song
Said, “This is the last one”
How many last songs are left? I’m losing count
Since June 22nd
My heart’s been on fire
I was spendin’ my nights in the rain, tryna put it out

[Chorus]
So I’m snappin’ one, two

Where are you?
You’re still in my heart
Snappin’ three, four
Don’t need you here anymore
Get out of my heart
Cause I might snap

[Post-Chorus]
Oh-oh-oh-ohh
Cause I might snap
Oh-oh-oh-ohh

[Bridge]
And if one more person says, “You should get over it”

Oh, I might stop talkin’ to people before I snap, snap, snap
Oh, I might stop talkin’ to people before I snap

[Chorus]
Snappin’ one, two
Where are you? (Where are you?)
You’re still in my heart (Still in my heart)
Snappin’ three, four
Don’t need you here anymore (Need you here anymore)
Get out of my heart

[Post-Chorus]
Cause I might sna-, yeah, snap (Oh-oh-oh-ohh)
Cause I might sna-, yeah, snap (Oh-oh-oh-ohh)

Get out of my heart, yeah, yeah, yeah, yeah, heart (Oh-oh-oh-ohh)
Cause I might snap (Oh-oh-oh-ohh)
Get out of my heart, yeah
Cause I might snap
new
Rosa Linn – Snap
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
5
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

오늘 하루도 내 머릿속은 오직 Y-O-U
Can’t get you out of my head
밤새 비워낸 병의 색은 blue

Yeah 넌 도대체 몇 번을 내 맘 가져다 버린 건지 몰라
생각의 기차는 쉬지 않고 달려가 밤새 못 자

Yeah 넌 아쉬울 때만
Yeah 그저 아쉬울 때만 날
Yeah 그래 아쉬울 때라도 너라면 좋으니까

이젠 기다릴 것도 없잖아
겁낼 필요도 없잖아
네 심장의 색깔을 보여줘
정말 내 세상엔 네가 필요해
두 눈을 떠봐 네 앞에 here I am
I’m ready for love

Tell me when you’re ready
‘Cause I’m already ready
Tell me when you’re ready
‘Cause

I’m ready for love
(Eh-eh-eh-eh-eh-eh-eh-eh)
I’m ready for love, I’m ready for love
(Eh-eh-eh-eh-eh-eh-eh-eh)
I’m ready for love, I’m ready for love

Ready or not, here I come and I’m running
Like it’s now or never, I never know if you want it
What if love wasn’t what it was supposed to be?
What if there’s no Romeo for me?
No hope, no roses, no more notes to read
So I keep my eyes closed to see
What I need is forever and forever baby, not sometimes
When you want it then you best come find me ’cause I’m ready

이젠 기다릴 것도 없잖아
겁낼 필요도 없잖아
네 심장의 색깔을 보여줘
정말 내 세상엔 네가 필요해
두 눈을 떠봐 네 앞에 here I am
I’m ready for love

Tell me when you’re ready
‘Cause I’m already ready
Tell me when you’re ready
‘Cause

I’m ready for love
(Eh-eh-eh-eh-eh-eh-eh-eh)
I’m ready for love, I’m ready for love
(Eh-eh-eh-eh-eh-eh-eh-eh)
I’m ready for love, I’m ready for love

네 영혼과 모든 것이
날 황홀하게 해 기뻐 웃게 해
나쁠 거 없잖아
네 모든 걸 날 위해 던질 때
널 지켜줄게

La-la-la, la-la-la-la, la-la-la, la-la-la-la
La-la-la, la-la-la-la, la-la-la, la-la-la-la

BLACKPINK
new
BLACKPINK – Ready for Love
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
6
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Charlie Puth – Smells Like Me
Lonely when you’re in his arms
Yeah, you know I pray for that, pray for that, yeah
Your laundry dipped in my cologne
‘Cause you know it takes you back, takes you back

Tell me, do you ever miss me when I’m gone?
Wonderin’ what body I’ll be on
We can reconsider if you want
Baby, don’t forget about me ever-er 

I hope the memory’s killin’ you over there
Don’t even front, you know that you just can’t compare
What it used to be
I hope your jacket smells like me (stop), my baby (stop), yeah
And when you touch him, does it really feel the same?
Or are you lyin’ there, thinkin’ about the way
That it used to be?
I hope your jacket smells like me (stop), my baby (stop) 

Candles, they’re the same as mine
But it’s not because of me, ’cause of me, right?
When will (when will) you quit wastin’ your time?
Oh, if he knew that you keep little things to remind you 

Tell me, do you ever miss me when I’m gone?
Wonderin’ what body I’ll be on
We can reconsider if you want
Baby, don’t forget about me ever-er 

I hope the memory’s killin’ you over there (over there)
Don’t even front, you know that you just can’t compare
What it used to be
I hope your jacket smells like me (stop), my baby (stop), yeah
And when you touch him, does it really feel the same? (Feel the same)
Or are you lyin’ there, thinkin’ about the way
That it used to be? (Ohh)
I hope your jacket smells like me (stop), my baby (stop) 

Are you sleepin’ in my t-shirt again?
How’s it feel when you press it, press it
Up against your skin, want you breathe it in
I know that you remember, ‘member 

I hope the memory’s killin’ you over there (Over there)
Don’t even front, you know that you just can’t compare
What it used to be (Yeah, yeah, yeah)
I hope your jacket smells like me (stop), my baby (stop), yeah
And when you touch him, does it really feel the same? (Don’t feel the same)
Or are you lyin’ there, thinkin’ about the way

new
Smells Like Me – Smells Like Me
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
7
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“Bigger Than Me – Louis Tomlinson”
When somebody told me I would change
I used to hide behind a smile
When somebody told me I would change
I was afraid, I don’t know why
‘Cause so does the world outside, I realized

I didn’t read the signs
Walkin’ different lies
I know I took a left
Tryna make it right

All of these voices, all of these choices
I don’t hear them anymore
Hear them anymore

When somebody told me I would change
I used to hide behind a smile
When somebody told me I would change
I was afraid, I don’t know why
‘Cause so does the world outside, I realize

And it’s bigger than me
It’s bigger than me
I’ve woken up from my sleep
It’s bigger than me
It’s bigger than me

So, come on, call me “Liar”
Yeah, you’re so quick to judge
‘Cause yeah, I might have changed
But everybody does

All of those voices, all of those choices
I don’t hear them anymore
Hear them anymore

When somebody told me I would change
I used to hide behind a smile
When somebody told me I would change
I was afraid, I don’t know why
‘Cause so does the world outside, I realize

And it’s bigger than me
It’s bigger than me
I’ve woken up from my sleep
It’s bigger than me
It’s bigger than me

Do you ever ask why? It’s not black and white
How you sleep at night when you’re just like me?
Ooh-ooh, ’cause I feel alive
Now I realize that the world outside

It’s bigger than me
It’s bigger than me
I’ve woken up from my sleep
It’s bigger than me
It’s bigger than me.

new
Louis Tomlinson – Bigger Than Me
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
8
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

I don’t know what you’ve been told
But time is running out, no need to take it slow
I’m stepping to you toe-to-toe
I should be scared, honey, maybe so
But I ain’t worried ’bout it right now (right now)
Keeping dreams alive, 1999, heroes
I ain’t worried ’bout it right now (right now)
Swimmin’ in the floods, dancing on the clouds below
I ain’t worried ’bout it

I ain’t worried ’bout it

I don’t know what you’ve been told
But time is running out, so spend it like it’s gold
I’m living like I’m nine-zeros
Got no regrets, even when I’m broke, yeah
I’m at my best when I got something I’m wanting to steal
Way too busy for them problems and problems to feel (yeah, yeah)
No stressing, just obsessin’ with sealin’ the deal
I’ll take it in and let it go
But I ain’t worried ’bout it right now (right now)
Keeping dreams alive, 1999, heroes
I ain’t worried ’bout it right now (right now)
Swimmin’ in the floods, dancing on the clouds below
I ain’t worried ’bout it

I ain’t worried ’bout it

I ain’t worried
(Ooh) Oh, no, no
I ain’t worried ’bout it right now (right now)
Keeping dreams alive, 1999, heroes
I ain’t worried ’bout it right now (right now)
Swimmin’ in the floods, dancing on the clouds below
I ain’t worried ’bout it

I ain’t worried ’bout it

I ain’t worried ’bout it

I Ain’t Worried
new
OneRepublic – I Ain’t Worried
<!–
| |
–>
Views
15
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
9
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Then I woke up in love (Woke up in love)
Then I woke up in love

[Verse 1]
Lately, I’ve been losing these nights
One more heartbreak and I’m done with this
Shadows on the ceiling, they don’t fight
But I still argue for the hell of it

[Pre-Chorus]
I’m trying my hardest now, I feel you reaching out
I don’t wanna be the one that’s always on the edge

[Chorus]
You found me all messed up
You found me down on my luck, so lost
But then I woke up in love
When I was chasing highs
You went and saved my life
You picked me up
Thank God I woke up in love

[Post-Chorus]

With you
Thought I was lost, but then I woke up in love
With you
Thought I was lost, but then I woke up in love

[Drop]
Then I woke up in love
Then I woke up in love
Then I woke up in love
Then I woke up in love

[Verse 2]
Sometimes all those dark days, they try to find me
But that’s when I lean on you
Whatever happens, my trouble’s behind me
Cause your love’s gonna see me through

[Pre-Chorus]
Nothing can bring me down, I feel you reaching out
You’re pulling me back when I’m about to reach the edge

[Chorus]
You found me all messed up
You found me down on my luck, so lost
But then I woke up in love
When I was chasing highs
You went and saved my life
You picked me up
Thank God I woke up in love

[Post-Chorus]
With you
Thought I was lost, but then I woke up in love
With you
Thought I was lost, but then I woke up in love

[Drop]
Then I woke up in love
Then I woke up in love
Then I woke up in love
Then I woke up in love

new
Kygo Feat Gryffin & Calum Scott – Woke Up In Love
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
10
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

[Verse 1]
Heartbeat is coming in so strong
Oh, if you don’t stop
I’m gonna need a second one

Oh, there’s something I’ve been meaning to
Say to you, baby (Hold that thought)
Yeah, there’s something I’ve been meaning to
Say to you, baby
But I just can’t do it

[Pre-Chorus]
What a call, moving in
I feel like I can loosen my lips (Come on so strong)
I can summarise it for you
It’s simple and it goes like this

[Chorus]
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I- (Yeah)
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-

[Verse 2]
She’s got her broadsheet
Reading down the list of the going wrongs (Yeah, yeah, yeah)

I’m getting no sleep
Tossing and turning all night long (Yeah)
Oh, there’s somewhere I’ve (Somewhere I’ve)
Been meaning to (Meaning to)
Take the conversation (Hold that thought)
Oh yeah, there’s somewhere I’ve (Somewhere I’ve)
Been meaning to (Meaning to)
Take the conversation
But I just can’t do it

[Pre-Chorus]
You show me your (You show me your)
Black girl thing (Black girl thing)
Pretending that I know what it is (I wasn’t listening)
I apologise, you meet my eyes

Yeah, it’s simple and it goes like this

[Chorus]
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
Yeah, I’m in love with you, I- I- I- I- I- (Yeah)
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I- (Yeah)
I’m in love with you, I- I- I- I- I-

[Bridge]
Yeah, I got it
I found it
I’ve just gotta keep it
“Don’t fuck it, you muppet”
It’s not that deep
I’ve been counting my blessings, thinking this through
Just like: one, two, yeah, I’m in love with you

[Outro]
I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-

new
The 1975 – I’m In Love With You
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
11
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Lauv – Stranger
So, what if this is it?
What if it falls apart in front of my face?
I wouldn’t be surprised
‘Cause it happens every time
And now I’m feeling sick
Doing all these things that just push you away
Baby, tell me, why do I do this every time?

I’m no good at loving you
But I’ll try time and time again
Kiss me now, and tell me why you’re still here

‘Cause I’m no stranger to loving
I’m no stranger to falling apart
No stranger to secrets, and monsters, and demons
I’m scared of the dark
I’m no stranger to fighting
I’m no stranger to playing with hearts
No stranger to secrets, and monsters, and demons
I’m scared of thе dark

What if this is it? Yeah
Drunk outside evеry night
Mmm
Suddenly, your hand fits perfectly in mine, yeah

[Pre-Chorus]
All my feels, all my thoughts, you see through it at all
But I’ll try time and time again
Kiss me now, and tell me why you’re still here

So leave the light on
So leave the light on
So leave the light on (on)
So leave the light on
So leave the light on

‘Cause I’m no stranger to loving
I’m no stranger to falling apart
No stranger to secrets, and monsters, and demons
I’m scared of the dark

new
Lauv – Stranger
<!–
| |
–>
Views
4
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
12
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Charlie Puth Ft. Jung Kook – Left and Right
[Chorus: Charlie Puth]
Memories follow me left and right
I can feel you over here, I can feel you over here
You take up every corner of my mind
(Whatcha gon’ do now?)

[Verse 1: Charlie Puth]
Ever since the da-day y-you went away
(No, I don’t know how)
How to erase your body from out my brain?
(Whatcha gon’ do now?)
Maybe I should just focus on me instead
(But all I think about)
Are the nights we were tangled up in your bed

[Pre-Chorus: Charlie Puth]
Oh, no (Oh, no)
Oh, no (Oh, no)
You’re going ’round in circles
Got you stuck up in my head, yeah

[Chorus: Charlie Puth]
Memories follow me left and right
I can feel you over here, I can feel you over hеre
You take up evеry corner of my mind
Your love stays with me day and night
I can feel you over here, I can feel you over here
You take up every corner of my mind
(Whatcha gon’ do now?)

[Verse 2: Jung Kook]
Ever since the da-day y-you went away
(Someone tell me how)
How much more do I gotta drink for the pain?
(Whatcha gon’ do now?)
You do things to me that I just can’t forget
(Now all I think about)
Are the nights we were tangled up in your bed

[Pre-Chorus: Jung Kook]
Oh, no (Oh, no)
Oh, no (Oh, no)
You’re going ’round in circles
Got you stuck up in my head, yeah

[Chorus: Jung Kook]
Memories follow me left and right
I can feel you over here, I can feel you over here
You take up every corner of my mind (Of my mind)
Your love stays with me day and night
I can feel you over here, I can feel you over here
You take up every corner of my mind
(Whatcha gon’ do now?)

[Bridge: Charlie Puth, Charlie Puth & Jung Kook]
Did you know you’re the one that got away?
And even now, baby, I’m still not okay
Did you know that my dreams, they’re all the same?
Every time I close my eyes

[Chorus: Charlie Puth, Jung Kook]
Memories follow me left and right
I can feel you over here, I can feel you over here
You take up every corner of my mind
(Whatcha gon’ do now?)
Your love stays with me day and night
I can feel you over here, I can feel you over here
You take up every corner of my mind
(Whatcha gon’ do now?)
(Oo-oh)

[Outro: Charlie Puth, Jung Kook]
I can feel you over here, I can feel you over here
You take up every corner of my mind
(Whatcha gon’ do now?)

new
Charlie Puth Ft. Jung Kook – Left and Right
<!–
| |
–>
Views
9
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
13
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“Break My Soul – Beyonce”
I’m ’bout to explode, take off this load
Bend it, bust it open, won’t ya make it go
Yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka
Yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka (Release ya wiggle)
Yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka
Yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka (Release ya wiggle)

Ah, la-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la
La-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la

You won’t break my soul
You won’t break my soul
You won’t break my soul
You won’t break my soul
I’m tellin’ everybody
Everybody
Everybody
Everybody

Now, I just fell in love, and I just quit my job
I’m gonna find new drive, damn, they work me so damn hard
Work by nine, then off past five
And they work my nerves, that’s why I cannot sleep at night

Motivation
I’m lookin’ for a new foundation, yeah
And I’m on that new vibration
I’m buildin’ my own foundation, yeah
Hold up, oh, baby, baby

You won’t break my soul (Na, na)
You won’t break my soul (No-no, na, na)
You won’t break my soul (No-no, na, na)
You won’t break my soul (Na, na)
I’m tellin’ everybody (Na, na)
Everybody
Everybody
Everybody

Release ya anger, release ya mind
Release ya job, release the time
Release ya trade, release the stress
Release the love, forget the rest

I’ma let down my hair ’cause I lost my mind
Bey is back and I’m sleepin’ real good at night
The queens in the front and the Doms in the back
Ain’t takin’ no flicks but the whole clique snapped
There’s a whole lot of people in the house
Tryin’ to smoke with the yak in your mouth
(Good at night) And we back outside
You said you outside, but you ain’t that outside
Worldwide hoodie with the mask outside
In case you forgot how we act outside

Got motivation (Motivation)
I done found me a new foundation, yeah (New foundation)
And I’m takin’ my new salvation (Oh, yeah, yeah, yeah, new salvation)
And I’ma build my own foundation, yeah (Oh, yeah, yeah, yeah, oh, yeah, yeah, yeah)
Oh, baby, baby

You won’t break my soul (You won’t)
You won’t break my soul (Break my soul)
You won’t break my soul (You won’t)
You won’t break my soul (Break my soul)
And I’m tellin’ everybody (Everybody)
Everybody (Everybody)
Everybody (Everybody)
Everybody, yeah

If you don’t seek it, you won’t see it
That, we all know (Can’t break my soul)
If you don’t think it, you won’t be it
That love ain’t yours (Can’t break my soul)
Tryin’ to fake it, never makes it
That, we all know (Can’t break my soul)
You can have the stress and not take less
I’ll justify love
We go round in circles, round in circles
Searchin’ for love (Round in circles)
We go up and down, lost and found
Searchin’ for love
Looking for something that lives inside me
Looking for something that lives inside me

You won’t break my soul
You won’t break my soul
You won’t break my soul
You won’t break my soul
I’m tellin’ everybody
Tellin’ everybody
Everybody
Everybody
You won’t break my soul
You won’t break my soul, no, no
You won’t break my soul
You won’t break my soul
And I’m tellin’ everybody (Oh yeah, yeah)
Everybody (Oh yeah, yeah)
Everybody
Everybody (Oh yeah, yeah)

I’m takin’ my new salvation
And I’ma build my own foundation, yeah
Got motivation (Motivation)
I done found me a new foundation, yeah (New foundation)
I’m takin’ my new salvation (New salvation)
And I’ma build my own foundation, yeah (Own foundation)

I’m ’bout to explode, take off this load
Bend it, bust it open, won’t ya make it go
Yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka
Yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka (Release ya wiggle)
Yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka
Yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka, yaka (Release ya wiggle)
Release ya wiggle
Release ya wiggle
Release ya anger, release ya mind
Release ya job, release the time
Release ya trade, release the stress
Release the love, forget the rest.

new
Beyonce – Break My Soul
<!–
| |
–>
Views
6
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
14
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

BTS – Yet To Come
Was it honestly the best?

‘Cause I just wanna see the next

Bujireonhi jinaon

Eojedeul soge cham areumdapge

Yeah, the past was honestly the best

But my best is what comes next

I’m not playin’, nah for sure

Geunareul hyanghae sumi beokchage

You and I, best moment is yet to come

Moment is yet to come, yeah

Dadeul eonjebuteonga

Malhane uril choegorago

Ontong al su eomneun names

Ijen mugeopgiman hae

Noraega joatdago

Geujeo dallil ppunirago

Promise that we’ll keep on comin’ back for more

Neoui maeumsok gipeun eodinga

Yeojeonhan sonyeoni isseo

My-y-y-y moment is yet to come, yet to come

Uh, dangsineun kkumkkuneunga, geu girui kkeuteun mueosilkka

Moment is yet to come, yeah

Uh, moduga sumjugin bam, urin bareul meomchuji ana

Yet to come

Uh, we gonna touch the sky, ‘fore the day we die

Moment is yet to come, yeah

Uh, ja ije sijagiya, the best yet to come

Eonjengabuteo buteun bulpyeonhan susigeo

Choegoran mareun ajikkkaji natganjireowo

Nan nan mallya gyang eumagi joeun geol

Yeojeonhi geuttaewa dareun ge byeollo eomneungeol

Ama dareun ge byeollo eopdamyeon

You’ll say it’s all a lie, yeah

Nan byeonhwaneun manatjiman

Byeonhameun eopseotda hae, a new chapter

Mae sungani saeroun choeseon

Jigeum nan machi yeolse sal

Geuttaeui nacheoreom baeteo, huh

Ajikdo baeulge manko

Naui insaeng chaeulge mana

Geu iyureul mureobondamyeon

Nae simjangi malhajana

We ain’t about it, i sesangui gidae

We ain’t about it, choegoran gijunui, step

(We ain’t about it) wanggwangwa kkot, sumaneun teuropi

(We ain’t about it) Dream & hope & goin’ forward

(We so about it) gingin woneul dora gyeolguk tto jejari back to one

Neoui maeumsok gipeun eodinga

Yeojeonhan sonyeoni isseo

My-y-y-y moment is yet to come, yet to come

Uh, dangsineun kkumkkuneunga, geu girui kkeuteun mueosilkka

Moment is yet to come, yeah

Uh, moduga sumjugin bam, urin bareul meomchuji ana

Yet to come

Uh, we gonna touch the sky, ‘fore the day we die

Moment is yet to come, yeah

Uh, ja ije sijagiya, the best yet to come

So was it honestly the best? (The best)

‘Cause I just wanna see the next (‘Cause I just wanna see the next, yeah)

Nunbusige jinaon

Gieokdeul soge (soge) cham areumdapge (dapge)

Yeah, the past was honestly the best (The best)

But my best is what comes next (But my best is what comes next, yeah)

We’ll be singin’ till the morn

Geunareul hyanghae (hyanghae) deo uridapge (dapge)

You and I, best moment is yet to come.

new
BTS – Yet To Come
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
15
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

I, I wanna get numb
And forget where I’m from
‘Cause lookin’ in your eyes
Like lookin’ at the sun
I feel like you’re the moon
I feel like I’m the one
I wanna get numb, numb, numb, numb

I, I wanna get numb
And forget where I’m from
‘Cause lookin’ in your eyes
Like lookin’ at the sun
I feel like you’re the moon
I feel like I’m the one
I wanna get numb, numb, numb, numb, numb

Wanna get numb, go crazy
Wanna wild out ’cause lately
Life’s so short but amazin’
Late night party in the basement
Hotel lobby and I’m wasted
Just reached into my savings
I’ll do it too if you take it
Yeah, life’s only what you make it

I, I wanna get numb
And forget where I’m from
‘Cause lookin’ in your eyes
Like lookin’ at the sun
I feel like you’re the moon
I feel like I’m the one
I wanna get numb, numb, numb, numb

I just wanna get lost tonight and dance with you (oh)
I just wanna get way too high, let’s set the mood (set the mood)
You’re my fantasy, yeah, I don’t wanna fall asleep yet
There’s nothin’ in this world I’d rather do

I, I wanna get numb
And forget where I’m from
‘Cause lookin’ in your eyes
Like lookin’ at the sun
I feel like you’re the moon
I feel like I’m the one
I wanna get numb, numb, numb, numb

I, I wanna get numb
And forget where I’m from
‘Cause lookin’ in your eyes
Like lookin’ at the sun
I feel like you’re the moon
I feel like I’m the one
I wanna get numb, numb, numb, numb

I wanna get numb, numb, numb, numb

Marshmello & Khalid
new
Marshmello & Khalid – Numb
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
16
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Wait a minute
I think I left my conscience on your front door step
Oh, oh, wait a minute
I think I left my consciousness in the 6th dimension
But I’m here right now (right now), right now (right now)
Just sitting in a cloud, oh wow
I’m here right now (right now)
Right now with you, oh wow, oh wow
I don’t even care
I’ll run my hands through your hair
You wanna run your fingers through mine
But my dreads too thick and that’s alright

Hold on, wait a minute
Feel my heart’s intention, oh
Hold on, wait a minute
I left my consciousness in the 6th dimension
Left my soul in his vision
Let’s go get it, oh, oh
Let’s go get it, oh, oh

Some tings don’t work
Some tings are bound to be
Some tings, they hurt
And they tear apart me
You left your diary at my house
And I read those pages, do you really love me, baby?
Some tings don’t work
Some tings are bound to be
Some tings, they hurt
And they tear apart me
But I broke my word, and you were bound to see
And I cried at the curb
When you first said, “Oel ngati kameie”

Hold on, wait a minute (oh)
Feel my heart’s intention, oh
Hold on, wait a minute
I left my consciousness in the sixth dimension
Left my soul in his vision
Let’s go get it, oh, oh
Let’s go get it, oh, oh

Some people like to live
Some just tryin’ to get by
Some people I can’t hurt
Some just rather say goodbye, bye

Hold on, wait a minute
Feel my heart’s intention, oh
Hold on, wait a minute
I left my consciousness in the 6th dimension
Left my soul in his vision
Let’s go get it, oh, oh
Let’s go get it, oh, oh

Wait A Minute
new
Willow – Wait A Minute
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
17
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

I think I’m original and everybody’s copying me
I’ve been wearin’ chokers and I’m not even born in the nineties
I love Tame Impala, I don’t know what that means
All of my friends are trippin’ on LSD
I think I’m original and everybody’s copying me

‘Cause everybody loves a
Girl who does what she wants

I’m too cool for the radio
Got vintage kicks, I’ma let you know
Got champagne bottles in the bathtub
That my best friend stole from the yacht club
Parents got money, but they ain’t rich
I got Gucci, but I prefer to thrift
I’m hot shit, you know how it is
I’m an indie, edgy, cool kid

La-la-la-la, la-la
La-la-la-la, la-la
La-la-la-la, la-la
Indie, edgy, cool kid

I don’t do coke, yeah, I like to eat
I can save the world with recycling
I’m a lonely girl, but I’m sociable (sociable)
Call me emo, I’m emotional
Showin’ up stoned to the party (party)
The ones that never play Top 40 (Top 40)
I don’t know the words, but I’ll hum along
Like, oh my God, this is my favorite song

‘Cause everybody loves a
Girl who does what she wants

I’m too cool for the radio
Got vintage kicks, I’ma let you know
Got champagne bottles in the bathtub
That my best friend stole from the yacht club
Parents got money, but they ain’t rich
I got Gucci, but I prefer to thrift
I’m hot shit, you know how it is
I’m an indie, edgy, cool kid

La-la-la-la, la-la
La-la-la-la, la-la
La-la-la-la, la-la
Indie, edgy, cool kid
La-la-la-la, la-la
La-la-la-la, la-la
La-la-la-la, la-la
Indie, edgy, cool kid

 

GAYLE
new
GAYLE – Indieedgycool
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
18
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“NIKI – Before”
You hid me in your dorm room
It was Halloweekend, I just flew across the globe
Twenty-two hours just to see you
Just to barely fit on your twin-sized bed
And talk about your cool new friend
Who I never met, who you dated as soon as I left

Carolina autumn
It had been a year since I saw you
Since we ended it
Had a year to grow into the girl you always wanted
Now we’re holding hands as not quite friends
But not quite lovers
Well, we’ll just pretend
You say, “It’s complicated to make amends”
Well, is that the way that we’re headed then?

And you couldn’t answer me
Though you could pull me in while I brushed my teeth
And let your hands both freely speak
Like I wasn’t ever gonna leave, leave

You were all I’d ever known
And now I’m supposed to love you from a distance
Like it’s nothing, like it’s instant
And you say, “Let’s just see where this goes”
And I don’t know how or why you seem just fine
‘Cause I’m having to grasp that you’re somehow not mine anymore
It’s so cruel how things are only almost like they were before

Like they were before
Like they were before
Like they were before

We walk downtown and it’s charming
You’re alarmingly disarming
Yeah, we’ve got forty-eight hours left
Before I fly back to my death
While you stay just fine and feel alive
South of the Mason-Dixon line
Where everyone closes shop at nine
Where you could somehow finally find

What you were desperately looking for
Funny how you thought that was gonna be New York
With our chalkboard walls and slanted floors
Oh, we could’ve had that and so much more
Ask your new lover what it’s like to be given
A real fighting chance before you wish her, “Good riddance”
Did anything ever really count
Or was I just a two-year practice round?

You were all I’d ever known
And now I’m feeling stupid, you’re forbidden
They say, yeah, we were something, too bad we were children
Ooh, I don’t know where to go
And I don’t know how or why you seem just fine
‘Cause I’m looking at you and God knows you’re not mine anymore
It’s so cruel how things will never be the way they were before

Like they were before
It’s almost just like how it was before
But it’s not anymore.

new
NIKI – Before
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
19
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“Nicky Minaj – Super Freaky Girl”
She’s alright
That girl’s alright with me
Yeah

Ay, yo

I can lick it, I can ride it
While you slippin’ and slidin’
I can do all them little tricks and keep the dick up inside it
You can smack it, you can grip it
You can go down and kiss it
And every time he leave me ‘lone, he always tell me he miss it
He want a F-R-EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K, A-K, A-K, A-K
EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K

One thing about me, I’m the baddest alive
He know the prettiest bitch didn’t come until I arrive
I don’t let bitches get to me, I fuck they man if they try
I got a princess face, a killer body, samurai mind
They can’t be Nicki, they so stupid, I just laugh when they try
A thong bikini up my ass, I think I’ll go for a dive
His ex bitch went up against me, but she didn’t survive
On applications I write, “Pressure”, ’cause that’s what I apply (Brrrr)
Pressure applied, can’t fuck a regular guy
Wetter than umbrellas and stickier than Apple Pie

I can lick it, I can ride it
While you slippin’ and slidin’
I can do all them little tricks and keep the dick up inside it
You can smack it, you can grip it
You can go down and kiss it
And every time he leave me ‘lone, he always tell me he miss it
He want a F-R-EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K, A-K, A-K, A-K
EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K

‘Cause what the fuck, this ain’t Chanel, nigga, custom down?
Like, what the fuck, this ain’t Burberry, custom brown?
He said, “Could you throw it back while you touch the ground?”
Then he said, “Do that pussy purr?” I said, “Yup, meow”
Hold up, fuck boys, ain’t no need for you to roll up
Ain’t no need for you to double tap neither, scroll up
Keep these bitches on they toes like Manolo
Be on the lookout when I come through, BOLO
Oh, whoa
Elegant bitch with a hoe glow
If it ain’t big, then I won’t blow
Eeny, meeny, miny, moe
Fuck is the tea? I just F’d a G
Make him say “Uhh”, just ask Master P
Ball so hard, I just took a knee
Get me Rocky A$AP, nigga, word to RIH

Freak
F-f-freak
Some gyal a freak
Gyal a freak
Gyal a freak, freak, freak, freak

I can lick it, I can ride it
While you slippin’ and slidin’
I can do all them little tricks and keep the dick up inside it
You can smack it, you can grip it
You can go down and kiss it
And every time he leave me ‘lone, he always tell me he miss it
He want a F-R-EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K, A-K, A-K, A-K
EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K

new
Nicky Minaj – Super Freaky Girl
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
20
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“Elton John Ft. Britney Spears – Hold Me Closer”
Hold me closer
Hold me closer
Hold me closer
Hold me closer

Saw you dancing out the ocean
Running fast along the sand
A spirit born of earth and water
Fire flying from your hands

Oh

Hold me closer, tiny dancer
Count the headlights on the highway
Lay me down in sheets of linen
You had a busy day today

Oh

Hold me closer
Hold me closer (Hold me closer)
Hold me closer
Hold me closer

There are caravans we follow
Drunken nights in dark hotels (Baby)
When chances breathe between the silence
When sex and love no longer gel

Oh

Hold me closer, tiny dancer
Count the headlights on the highway (Baby)
Lay me down in sheets of linen
You had a busy day today

Hold me closer
Hold me closer (Baby, baby)
Hold me closer
Hold me closer (Oh yeah)

Hold me closer
Hold me closer
(Hold me closer, me closer) Hold me closer
(Me closer, mm, yeah) Hold me closer

new
Elton John Ft. Britney Spears – Hold Me Closer
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>

Trax Indie Music Competition

FOLLOW US