TRENDING :
VIDEO PICKS
INTRAXVIEW
MORE FROM TRAX

Chart 20:20 Indonesia

CHART PERIODE 10 – 16 November 2022

1
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Penyanyi Andmesh Kamaleng mengenang sosok almarhum sang ayah melalui soundtrack film garapan Hanung Bramantyo, Miracle in Cell No.7. Andmesh dipercaya mengisi soundtrack film tersebut lewat tembang Andaikan Kau Datang Kembali karya Koes Plus.

Penyanyi asal Nusa Tenggara Timur (NTT) ini mengaku memiliki cara khusus untuk menghayati lagu tersebut untuk soundtrack film. Terlebih, lagu tersebut kerap dinyanyikan ulang oleh musisi papan atas seperti Noah hingga komposer Erwin Gutawa.

“Ini sebuah lagu yang kuat sudah dinyanyikan beberapa musisi lain. Satu-satunya cara yang bisa saya pakai adalah karena film ini tentang ayah, saya juga udah enggak punya ayah, saya pakai feel pengin banget ayah datang lagi buat saya,” kata Andmesh Kamaleng.

“Membayangkan muka Papa, mungkin itu yang menjadi pembeda lagu yang saya bawakan dari yang lain,” ucapnya.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Andmesh Kamaleng  – Andaikan Kau Datang
<!–
| |
–>
Views
11
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
2
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Anak Trax, Andi Rianto kembali menghadirkan karya daur ulang dari lagu hits-nya di masa lalu. Kali ini, lagu Sang Dewi yang dipopulerkan Titi DJ hadir lagi dengan versibaru bersama Lyodra Ginting.

Diceritakan Andi Rianto, ide daur ulang lagu Sang Dewi bersama Lyodra Ginting sudah dipikirkan sejak lama. Dari tahun 2021 dirinya sudah beriat remake lagu tersebut, akan tetapi nama Lyodra sudah ada dari beberapa tahun lalu.

Andi Rianto kemudian menjelaskan alasan memilih Lyodra Ginting untuk membawakan ulang lagu Sang Dewi versi baru yaitu karena Lyodra memiliki teknik nyanyi yang bagus dan bisa menghati sebuah lagu. Namun Lyodra sempat ketakutan saat proses rekaman Sang Dewi. Ia terbebani dengan reputasi lagu tersebut.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
Sang Dewi
new
Lyodra & Andi Rianto – Sang Dewi
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
3
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Afgan baru kembali merilis karya barunya berjudul “Lestari Merdu”. Lagu “Lestari Merdu” menjadi single utama dari EP ‘+62′.

“Lestari Merdu” dipilih menjadi single utama dari EP ‘+62′ karena nuansanya yang festive, klasik, serta notasi dan lirik yang kental akan era ‘70-’80-an. Yang mana, lagu ini merupakan tribute untuk Chrisye dan Guruh Sukarno Putra, dua sosok yang merupakan inspirasi terbesar Afgan dalam bermusik.

 “We need another anthem for people to dance, to sing a long at music festival, dan aku mewakilinya lewat “Lestari Merdu”. Di sisi lain, lagu ini tentang merayu seseorang yang kita sukai. Aku kasih referensi pada Laleilmanino selaku penciptanya kalau aku suka Barry Manilow, Chrisye, dan lagu-lagu dari album-albumnya Guruh Sukarno Putra.” kata Afgan.

“Akhirnya, lahirlah “Lestari Merdu”. Video musiknya pun mengusung konsep era ‘60-an dan ‘70-an. Aku kembali bekerja sama dengan Shadtoto Prasetio, one of my favorite people to work with. Di video itu aku one man show dan menghadirkan beberapa cameo, salah satunya sang legenda sekaligus maestro Indonesia, Guruh Sukarno Putra,” ungkapnya.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Afgan – Lestari Merdu
<!–
| |
–>
Views
4
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
4
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Tulus baru saja merilis video musik terbarunya untuk lagu “Nala” pada Kamis (25/8/2022). Tulus menjelaskan lagu ini menceritakan tentang seseorang bernama Nala, dan hatinya yang patah.

“Nala adalah figur yang tidak ramai di sekelilingnya. Kadang ia merasa sulit untuk disuka. Kadang juga Nala merasa banyak dari dirinya yang mesti dibenahi agar searah dengan dunia. Mungkin ada kisah Nala di dalam sebagian dari kita semua, manusia,” kata Tulus dalam keterangan pers, Jumat (26/8/2022).

“Nala” merupakan bagian dari Manusia, album studio terbaru Tulus yang diluncurkan pada Maret lalu. Album ini dikerjakan dalam kurun waktu dua tahun ke belakang.

“Untuk seluruh Nala di berbagai tempat dan waktu, selamat menyaksikan video musik ‘Nala’,” ujar Tulus.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Tulus – Nala
<!–
| |
–>
Views
6
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
5
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Kejutan kembali diberikan oleh musisi Rizky Febian yang berduet dengan kekasihnya, Mahalini. Kolaborasi Rizky Febian dengan Mahalini ini merilis single berjudul ‘You’re Mine’.

‘You’re Mine’ berkisah tentang kisah cinta sepasang kekasih yang merasa saling beruntung karena dipertemukan dan mampu menjalani takdir cinta bersama. Pasangan tersebut akhirnya berjanji untuk selalu mengukir Indahnya Kisah Sempurna.

Terlibat sebagai Composer, Iky dan Mahalini juga dibantu oleh Klency Lembono, Ryan Innocentio. Selain itu, Beraldy Dean bertindak juga sebagai Arranger, Composer dan Music Producer. Barsena Bestandhi juga terlibat sebagai Backing Vocal sekaligus Vocal Director.

Dikemas dalam bentuk MV Series, lagu ‘You’re Mine’ tidak hanya menampilkan Iky dan Mahalini yang sedang menyanyikan lagu ini, tapi juga cuplikan dari web series Senja Hari Ini Indah. Single ini juga menjadi bagian dari web series Senja Hari Ini Indah yang merupakan produksi dari CXO Media.

“Lagu ini, kita ciptakan sebagai pembuka dari karya kolaborasi dari Iky dan Mahalini selanjutnya,” ungkap Iky. “Jadi, kalau penasaran karya selanjutnya dari kita, ditunggu saja ya, karena kita akan rilis dalam waktu dekat kok!” tutup Mahalini.

Video Music ‘You’re Mine’ sudah dapat ditonton di akun Youtube resmi milik Rizky Febian, dan lagunya sudah tersedia di seluruh digital streaming platform di Indonesia. Sedangkan Video Klip Single You’re Mine akan dirilis tanggal 9 september 2022 di official youtube  channel Rizky Febian.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Rizky Febian Feat Mahalini – You’re Mine
<!–
| |
–>
Views
5
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
6
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Penyanyi Assia Keva atau yang akrab dipanggil Keva kembali dengan single terbarunya yaitu “ONLY YOU”, setelah sebelumnya merilis single perdananya di bulan Juli tahun 2022 yaitu “GOODBYE”. Keva kali ini merilis sebuah lagu baru yang masih tetap bergenre RnB.

Lagu Only You hadir dengan sentuhan lirik dan lagu yang personal namun tetap memberikan ciri khas dari vokalnya. Namun kali ini dengan tema hubungan baru yang lebih sehat dan bahagia setelah cukup galau di single “GOODBYE” sebelumnya

Keva sendiri yang membuat lagu setelah dirinya membuat single Goodbye’. Ketika doi membuat lagu “Only You” ini, Keva tetap berusaha untuk memendam rasa sakit hati dari cerita lagu Keva sebelumnya yaitu “Goodbye” dan saat workshop Keva harus memaksakan diri untuk mengingat manis manisnya hubungan sebelum lagu “Goodbye”.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
Assia Keva
new
Assia Keva – Only You
<!–
| |
–>
Views
5
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
7
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Penyanyi dan penulis lagu Teddy Adhitya menghadirkan lagu baru berjudul “Stay The Same”. Tembang tersebut menjadi single pembuka dari album mini yang bakal segera dirilis, Ocean.

Lirik lagu yang berbahasa Inggris mengisahkan seseorang yang bertanya kepada sosok yang penting baginya, apakah orang itu akan tetap sama dan bersedia tetap mendampingi. Penggalan liriknya berbunyi “Will you stay with me in a hurricane? Will you stay the same if the weather don’t change”. Akan tetapi, menurut Teddy, lagu yang manis dan romantis itu tetap bisa dimaknai secara general.

Lewat lagu “Stay The Same”, pria 31 tahun kelahiran Yogyakarta itu berharap para penikmat musiknya masih bersedia untuk berjalan berdampingan untuk terus bertumbuh bersama. Selain itu, Teddy juga mendedikasikan lagu untuk sosok spesial.

“Di saat yang bersamaan, lagu ini juga tertuju untuk seseorang yang nantinya akan menemani gue di dalam badai-badai yang akan gue lalui,” ungkap Teddy melalui akun Instagram resminya.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Teddy Adhitya – Stay The Same
<!–
| |
–>
Views
9
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
8
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Asmalibrasi merupakan lagu yang membuat nama band Soegi Bornean naik daun. Saat menjadi bintang tamu di Tonight Show, vokalis Soegi Bornean, Fanny Soegiarto menceritakan kisah di balik pembuatan lagu “Asmalibrasi.”

Fanny bilang kalau kepanjangan dari Asmalibrasi adalah Asmara Terkalibrasi. Pernyataan itu membuat Darto sebagai pembawa acara Tonight Show kaget. Gitaris Soegi Bornean, Aditya Ilyas juga bilang, lagu “Asmalibrasi” ini dibuat banyak oleh Fanny.

Sebagi vokalis Fanny mengatakan, lagu-lagu Soegi Boernean dibuat kebanyakan inspirasi pengalaman pribadinya. Termasuk soal percintaannya.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
Soegi Bornean
new
Soegi Bornean – Asmalibrasi
<!–
| |
–>
Views
5
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
9
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Mahalini dan Rizky Febian merilis kolaborasi kedua mereka bertajuk “Satu Tuju”. Memiliki makna yang lebih dalam dibandingkan dengan “You’re Mine”, “Satu Tuju” mengisahkan tentang tiang tinggi yang masih menghalangi persatuan cinta keduanya.

“Satu Tuju” menceritakan tentang sepasang kekasih yang masing-masing memiliki kisah sedih dan trauma akan cinta. Setelah dipertemukan, mereka akhirnya bersatu untuk mencapai cinta yang sempurna. Namun cinta sempurna yang mereka jalin ternyata memiliki tiang tinggi yang menghalangi, sehingga mereka harus menyatukan tujuan untuk selalu bersama.

Makna lagu yang ditulis oleh Lini dan Iky tersebut merupakan gambaran dari kisah cinta keduanya yang hingga kini masih terhalang oleh perbedaan yang tidak mudah untuk dipersatukan.

Tak hanya itu, kolaborasi keduanya juga akan menjadi bagian dari web series bertajuk ‘Senja Hari Ini Indah’ yang di produksi oleh CXO Media.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Mahalini Ft. Rizky Febian – Satu Tuju
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
10
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Solois Kaleb J resmi merilis single terbarunya berjudul To The Moon and Back. Lagu ini merupakan lagu solo pertama Kaleb J yang dirilis tahun ini, selepas single kolaborasinya bersama PJ Morton berjudul Please Don’t Walk Away yang dirilis beberapa waktu lalu.

Kaleb J mengatakan lagu To The Moon and Back sebenarnya merupakan cerita khayalan dirinya yang membayangkan suatu hari nanti memiliki pujaan hati. Apa yang dia tuangkan ke dalam lagu itu merupakan gambaran perasaan dirinya dalam memandang cinta.

“Kalau didengarkan dengan seksama, pasti orang bisa ngeliat banget love language-ku di lagu ini,” kata penyanyi lagu It’s Only Me itu.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
To The Moon And Back Kaleb J
new
Kaleb J – To The Moon And Back
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
11
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Grup band Nidji kembali merilis ulang salah satu hit terbaik mereka berjudul Arti Sahabat pada Rabu, 7 September 2022. Arti Sahabat merupakan lagu penutup dalam album Top Up (2007) milik Nidji.

“Lagu yang menceritakan tentang bagaimana hubungan antar sahabat yang kuat akan mengalahkan rintangan apapun ini sepenuhnya mendeskripsikan tentang eratnya persahabatan, meskipun ada banyak perbedaan dan rintangan,” kata Nidji dalam siaran pers.

Meski belasan tahun telah berlalu, Arti Sahabat kembali menemukan napas barunya dibalut aransemen yang juga terdengar lebih hidup dan terasa segar. Dalam lagu ini, Nidji yang beranggotakan Ubay (vokal), Ariel (Gitar), Rama (Gitar), Randy (keyboard, synthesizer), Andro (bass) dan Adri (drum) ingin menyampaikan bahwa sahabat merupakan seseorang yang akan menerima kamu apa adanya.

“Apapun rintangan yang datang, semua akan bisa dilewati ketika dilakukan bersama sahabat. Segala kelebihan dan kekurangan yang kamu miliki, sahabat akan tetap selalu ada disampingmu,” kata Nidji

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Nidji – Arti Sahabat
<!–
| |
–>
Views
5
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
12
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Musisi alternative rock asal Jakarta, Aldrian Risjad baru aja ngerilis single terbarunya bertajuk Pujaan Masa yang menceritakan seorang anak yang terus berusaha mencapai cita-citanya walaupun sering dihina oleh orang lain disekitarnya.

Lirik “Menyimpan mimpi lugu itu/Yang kugenggam erat sejak seragam biru/Membayangkan suatu saat aku/Mengudara di layar kaca”, menjadi bukti nyata dari tema tersebut, dengan Aldrian yang juga ingin setiap pemimpi terus memiliki sisi “anak kecil” di dalam diri masing-masing.

Lagu Pujaan Masa dari Aldrian Risjad udah bisa didengerin di platform streaming musik favorit kalian sekarang juga.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
Aldrian Risjad
new
Aldrian Risjad – Pujaan Masa
<!–
| |
–>
Views
4
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
13
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Efek Rumah Kaca baru saja merilis single berjudul Heroik. Single akan menjadi bagian dari album keempat mereka yang akan segera rilis.

Seperti karya ERK lainnya, Heroik juga mengangkat tema keresahan kondisi sosial masyarakat. Kali ini menyuarakan rasa kekecewaan mereka terhadap fenomena sosial tentang heroisme kosong.

“Heroik dari single terbarunya Efek Rumah Kaca adalah bersifat kepahlawanan yang memiliki sifat sifat kepahlawanan, dari judulnya sendiri pun tone nya positif. Dan dari liriknya heroisme yang negatif, yang beredar dari belakangan ini kami rasa klaim-klaim yang terdengar heroik itu sebenarnya ada pamrih atau memiliki maksud yang terselubung dari klaim–klaim mereka,” kata Cholil Mahmud

Pembuatan single Heroik ini ternyata membuat Efek Rumah Kaca mendapatkan banyak tantang baru. Cholil mengatakan dikarenakan pandemi, mengharuskan dirinya serta rekan-rekan ERK lainnya memproduksi single barunya ini dari jarak jauh atau secara online.

“Biasanya kami melakukan hal–hal jarak jauh hanya untuk merekam sebuah yang sudah jadi, seperti lagu yang sudah jadi. Tetapi ini kami benar–benar merinci bersama–sama dari jarak jauh. Walaupun keterbatasan tetapi membuah hasil lagu ‘Heroik’ ini tetap bagus, tantangan bagi kita merekam dari jarak jauh, tidak bertemu secara langsung dan diskusi secara online,” katanya.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Efek Rumah Kaca  – Heroik
<!–
| |
–>
Views
4
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
14
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
RBA ft. Tiara Effendy
new
RBA ft. Tiara Effendy – Ragu
<!–
| |
–>
Views
15
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
15
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Mawa De Jongh tetap kembali berkarier di dunia tarik suara di tengah menjalani syuting sejumlah judul film. Terbukti penyanyi ‘Sedang Sayang Sayangnya’ itu kini merilis single terbaru berjudul Tiba Tiba Hilang.

Lirik dari lagu tersebut dibuat simpel namun menyentuh hati dan ditulis dengan sangat baik oleh Andi Armand. Satu satu personel Fourtwnty itu juga terlibat dalam proses produksi lagu Tiba Tiba Hilang. Aransemen musik dari lagu ini terbilang minimalis mengekspose kualitas vokal Mawar de Jongh.

Dikatakan perempuan berusia 20 tahun itu, proses pengerjaan lagu terbarunya tidak memiliki kesulitan. Proses rekaman lagunya berjalan lancar. Ia pun menghadirkan emosi bahagia penuh harapan meski pada akhirnya harus merasakan pedihnya kehilangan.

Lagu Tiba Tiba Hilang menceritakan tentang pengalaman di-ghosting. Seseorang yang tengah dilanda rasa suka namun sayangnya sosok yang disukainya malah meninggalkannya begitu saja tanpa memberikan penjelasan apapun.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
Tiba Tiba Hilang
new
 Mawar de Jongh – Tiba Tiba Hilang
<!–
| |
–>
Views
8
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
16
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

The Rain baru saja merilis single “Kita Dan Ketidakmungkinan” untuk menyambut hari jadi mereka yang ke-21. Lagu tersebut merupakan single kedua yang dirilis tahun ini setelah Mendengar Kabar.

“Ini adalah salah satu lagu terakhir yang ditulis dalam masa pengerjaan album ini. Ketika sudah mulai lelah berkutat dengan lirik dan nada, tahu-tahu lagu ini lahir. Bagaikan menemukan mata air di padang pasir” ujar vokalis The Rain Indra dalam siaran resmi, dikutip Selasa (23/8).

The Rain awalnya tidak berencana menjadikan Kita Dan Kemungkinan sebagai single jagoan mereka. Akan tetapi, lagu tersebut mendapat respon yang bagus di panggung pertunjukan maupun layanan streaming musik.

“Ketika kita manggung, lagu ini menjadi salah satu lagu baru yang cukup banyak di-request, views-nya di YouTube juga paling tinggi dibandingkan lagu-lagu baru lainnya yang sama-sama belum dirilis sebagai single,” kata Iwan.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
The Rain – Kita Dan Ketidakmungkinan
<!–
| |
–>
Views
11
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
17
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Penyanyi Devano Danendra  merilis lagu baru berjudul Hari Paling Bahagia pada Jumat (23/9). Lagu tersebut ternyata dirilis bertepatan dengan ulang tahun ke-20 sang penyanyi. Putra Iis Dahlia itu pun bersyukur atas perilisan lagi terbarunya tersebut.

“Maknanya sebenarnya teman-teman yang memiliki pasangan, tetapi tidak bisa bersama karena dari agama atau sisi keluarganya,” ujar Devano Danendra di kawasan Kemang, Jakarta Selatan, Jumat.

Masih sama seperti lagu-lagi sebelumnya, Hari Paling Bahagia juga bernuansa melankolis. Lagu tersebut menjadi single ketiga dari Devano Danendra pada tahun ini. Pria 20 tahun itu berharap agar lagu Hari Paling Bahagia bisa diterima oleh para penikmat musik tanah Air.

 

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
Devano
new
Devano – Hari Paling Bahagia
<!–
| |
–>
Views
6
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
18
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Jebolan Indonesian Idol, Ziva Magnolya merilis lagu terbarunya berjudul “Munafik”. Lagu “Munafik” merupakan bagian dari album perdananya bertajuk “Magnolya”.

Lagu “Munafik” yang ditulis sendiri oleh Ziva ini menceritakan tentang tidak adanya kepastian dalam sebuah penantian hubungan percintaan. Bintangi MV lagunya sendiri, Ziva beradu akting dengan aktor muda berbakat, Chicco Kurniawan, yang sebelumnya juga membintangi Music Video “Peri Cintaku”.

MV tersebut mengisahkan tentang 2 anak SMA yang terlihat begitu dekat seperti sepasang kekasih. Tak disangka, ternyata perempuan yang diperankan oleh Ziva ini menyimpan rasa cinta kepada laki-laki tersebut. Namun sayang, si laki-laki hanya menganggapnya sebagai teman.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Ziva Magnolya – Munafik
<!–
| |
–>
Views
7
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
19
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Penyanyi solo Rahmania Astrini merilis lagu terbaru “Untitled” yang merupakan remake dari lagu karya Maliq & D’Essentials.

Solois yang akrab disapa Astri tersebut mengungkapkan telah membawakan lagu yang rilis di tahun 2005 itu bersama dengan Andri Guitara dan Bintan di tahun 2017.

“’Untitled’ ini beneran jadi teman galau aku waktu SMA. I am honored bisa dapat kesempatan untuk remake salah satu lagu yang paling memorable dari Maliq & D’Essentials dan menjadikannya ini versiku,” kata Astri dalam keterangan pers yang diterima pada Jumat.

Adapun “Untitled” versi Astri memiliki nuansa R&B Soul, berbeda dengan versi aslinya yang minimalis dengan instrumen gitar akustik. Di lagu berdurasi empat menit ini, Astri bekerja sama dengan Petra Sihombing sebagai produser.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Rahmania Astrini – Untitled
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
20
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Duo musisi yang dinamai dBatlayar resmi merilis single bertajuk Tertunda. Project itu sekaligus memberi tanda pada publik bahwa mereka sebagai kakak adik bisa kompak main musik.

Single Tertunda menceritakan tentang pengalaman hidup mereka saat masa COVID-19 masih mencekam dengan keras.

Joy Batlayar, salah satu personel, menjelaskan saat proses pembuatan lagu, ia sedang dalam keadaan tak baik-baik saja. Namun ia tetap bersikeras karena bertanggung jawab dengan projectnya itu.

“Pada saat pembuatan lagu ini, suasana hatiku sedang dalam keadaan yang jenuh dengan keadaan yang ada. Akhirnya aku mencoba untuk tetap berpikir positif agar tidak tenggelam dalam perasaan jenuh tersebut,” ujar Joy, Kamis (10/11/2022).

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
dBatlayar – Tertunda
<!–
| |
–>
Views
5
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>

Chart 20:20 International

CHART PERIODE 10 – 16 November 2022

1
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“Nicky Minaj – Super Freaky Girl”
She’s alright
That girl’s alright with me
Yeah

Ay, yo

I can lick it, I can ride it
While you slippin’ and slidin’
I can do all them little tricks and keep the dick up inside it
You can smack it, you can grip it
You can go down and kiss it
And every time he leave me ‘lone, he always tell me he miss it
He want a F-R-EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K, A-K, A-K, A-K
EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K

One thing about me, I’m the baddest alive
He know the prettiest bitch didn’t come until I arrive
I don’t let bitches get to me, I fuck they man if they try
I got a princess face, a killer body, samurai mind
They can’t be Nicki, they so stupid, I just laugh when they try
A thong bikini up my ass, I think I’ll go for a dive
His ex bitch went up against me, but she didn’t survive
On applications I write, “Pressure”, ’cause that’s what I apply (Brrrr)
Pressure applied, can’t fuck a regular guy
Wetter than umbrellas and stickier than Apple Pie

I can lick it, I can ride it
While you slippin’ and slidin’
I can do all them little tricks and keep the dick up inside it
You can smack it, you can grip it
You can go down and kiss it
And every time he leave me ‘lone, he always tell me he miss it
He want a F-R-EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K, A-K, A-K, A-K
EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K

‘Cause what the fuck, this ain’t Chanel, nigga, custom down?
Like, what the fuck, this ain’t Burberry, custom brown?
He said, “Could you throw it back while you touch the ground?”
Then he said, “Do that pussy purr?” I said, “Yup, meow”
Hold up, fuck boys, ain’t no need for you to roll up
Ain’t no need for you to double tap neither, scroll up
Keep these bitches on they toes like Manolo
Be on the lookout when I come through, BOLO
Oh, whoa
Elegant bitch with a hoe glow
If it ain’t big, then I won’t blow
Eeny, meeny, miny, moe
Fuck is the tea? I just F’d a G
Make him say “Uhh”, just ask Master P
Ball so hard, I just took a knee
Get me Rocky A$AP, nigga, word to RIH

Freak
F-f-freak
Some gyal a freak
Gyal a freak
Gyal a freak, freak, freak, freak

I can lick it, I can ride it
While you slippin’ and slidin’
I can do all them little tricks and keep the dick up inside it
You can smack it, you can grip it
You can go down and kiss it
And every time he leave me ‘lone, he always tell me he miss it
He want a F-R-EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K, A-K, A-K, A-K
EEEEE-A-K
F-R-EEEEE-A-K

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Nicky Minaj – Super Freaky Girl
<!–
| |
–>
Views
5
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
2
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“Elton John Ft. Britney Spears – Hold Me Closer”
Hold me closer
Hold me closer
Hold me closer
Hold me closer

Saw you dancing out the ocean
Running fast along the sand
A spirit born of earth and water
Fire flying from your hands

Oh

Hold me closer, tiny dancer
Count the headlights on the highway
Lay me down in sheets of linen
You had a busy day today

Oh

Hold me closer
Hold me closer (Hold me closer)
Hold me closer
Hold me closer

There are caravans we follow
Drunken nights in dark hotels (Baby)
When chances breathe between the silence
When sex and love no longer gel

Oh

Hold me closer, tiny dancer
Count the headlights on the highway (Baby)
Lay me down in sheets of linen
You had a busy day today

Hold me closer
Hold me closer (Baby, baby)
Hold me closer
Hold me closer (Oh yeah)

Hold me closer
Hold me closer
(Hold me closer, me closer) Hold me closer
(Me closer, mm, yeah) Hold me closer

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Elton John Ft. Britney Spears – Hold Me Closer
<!–
| |
–>
Views
6
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
3
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“Anne-Marie & Aitch – Psycho”
Oh no, look who guessed your password right, huh
Oh no, and the girl you said who ain’t your type
Is sendin’ messages, messages, they never end
That’s a whole lotta messages for just a friend
Oh no, had a feelin’ I knew what I’d find

You met up with Veronica late last night
You had a bit of Elena on the side
Was chattin’ up Anita all last week
And now you’re doin’ Nina, how’d you even meet her?
Hittin’ on Bianca, are you dumb?
Got with Alexandra and her mum
You’re tellin’ every girl they drive you mad
Yet you’re callin’ me the psychopath

I’m the psychopath
I’m the psychopath
Oh, I’m a psycho
I’m the psychopath
Oh, I’m the psycho

Oh no, you got to be kiddin’
You say how much you respect women
I’m buying your meals, I’m paying your bills
While you’re out here switchin’ positions (Ah)
Hold up, wait, babe, I ain’t finished (Hold up, wait, yeah)
All up in my face, girl, you trippin’ (Why you trippin’ for?)
It’s not what it looks like, they’re bruises not love bites (Haha)
Good luck with the hole that you’re diggin’
I don’t fuck with Emily, on my life
Had to cut off Beverly, at least I tried (I swear I tried)
All these other girls that I can’t see (Huh)
I just want a lil’ Anne-Marie (Haha, ha)

Oh no, call me crazy all you like (Ugh)
Oh no, turns out I was fucking right

You met up with Veronica late last night
You had a bit of Elena on the side
Was chattin’ up Anita all last week
And now you’re doin’ Nina, how’d you even meet her?
Hittin’ on Bianca, are you dumb? (What)
Got with Alexandra and her mum (Nah)
You’re tellin’ every girl they drive you mad (Ugh)
Yet you’re calling me the psychopath

I’m the psychopath
I’m the psychopath (Haha)
Oh, I’m a psycho
I’m the psychopath
Oh, I’m the psycho

Oh, I’m the psycho

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Anne-Marie & Aitch – Psycho
<!–
| |
–>
Views
9
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
4
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

I’m good, yeah, I’m feelin’ alright
Baby, I’ma have the best fuckin’ night of my life
And wherever it takes me, I’m down for the ride
Baby, don’t you know I’m good? Yeah, I’m feelin’ alright

‘Cause I’m good, yeah, I’m feelin’ alright
Baby, I’ma have the best fuckin’ night of my life
And wherever it takes me, I’m down for the ride
Baby, don’t you know I’m good? Yeah, I’m feelin’ alright

Don’t you know I’m good? Yeah, I’m feelin’ alright

You know I’m down for whatever tonight
I don’t need the finer things in life
No matter where I go, it’s a good time, yeah
And I, I don’t need to sit in VIP
Middle of the floor, that’s where I’ll be
Don’t got a lot, but that’s enough for me, yeah

‘Cause I’m good, yeah, I’m feelin’ alright
Baby, I’ma have the best fuckin’ night of my life
And wherever it takes me, I’m down for the ride
Baby, don’t you know I’m good? Yeah, I’m feelin’ alright

I’m good, good
I’m good
Don’t you know I’m good? Yeah, I’m feelin’ alright

So I just let it go, let it go
Oh-na-na-na-na-na
No, I don’t care no more, care no more
Oh-na-na-na-na-na
So come on, let me know, let me know
Put your hands up, na-na-na
No, baby, nothing’s gonna stop us tonight

‘Cause I’m good, yeah, I’m feelin’ alright
Baby, I’ma have the best fuckin’ night of my life
And wherever it takes me, I’m down for the ride
Baby, don’t you know I’m good? Yeah, I’m feelin’ alright

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
) David Guetta & Bebe Rexha
new
David Guetta & Bebe Rexha – I’m Good (Blue)
<!–
| |
–>
Views
6
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
5
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Mummy don’t know daddy’s getting hot
At the body shop, doing something unholy
He lucky, lucky, yeah (ooh)
He lucky, lucky, yeah (ye-yeah)
He lucky, lucky, yeah
He lucky, lucky, yeah

A lucky, lucky girl
She got married to a boy like you
She’d kick you out if she ever, ever knew
‘Bout all the – you tell me that you do
Dirty, dirty boy
You know everyone is talking on the scene
I hear them whispering ’bout the places that you’ve been
And how you don’t know how to keep your business clean

Mummy don’t know daddy’s getting hot
At the body shop, doing something unholy
He’s sat back while she’s dropping it, she be popping it
Yeah, she put it down slowly
Oh-ee-oh-ee-oh, he left his kids at
Ho-ee-oh-ee-ome, so he can get that
Mummy don’t know daddy’s getting hot
At the body shop, doing something unholy (woo)

Mmm, daddy, daddy, if you want it, drop the add’y (yuh)
Give me love, give me Fendi, my Balenciaga daddy
You gon’ need to bag it up, ’cause I’m spending on Rodeo (woo)
You can watch me back it up, I’ll be gone in the a.m.
And he, he get me Prada, get me Miu Miu like Rihanna (ah)
He always call me ’cause I never cause no drama
And when you want it, baby, I know I got you covered
And when you need it, baby, just jump under the covers

Mummy don’t know daddy’s getting hot
At the body shop, doin’ somethin’ unholy
He’s sat back while she’s dropping it, she be popping it
Yeah, she put it down slowly
Oh-ee-oh-ee-oh, he left his kids at
Ho-ee-oh-ee-ome, so he can get that
Mummy don’t know daddy’s getting hot
At the body shop, doin’ something unholy

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
Sam Smith ft. Kim Petras
new
Sam Smith ft. Kim Petras – Unholy
<!–
| |
–>
Views
6
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
6
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Didn’t you hear Amanda’s movin’ back to Colorado?
It’s 2013 and the end of my life
Freshman’s year’s about to plummet just a little harder
But it didn’t ’cause we kissed on that Halloween night
I bleached half my hair when I saw Zoe on your Vespa
It was orange from three percent peroxide, thanks to you
I needed a good cry, I headed right to Kendra’s
I hated you and I hoped to God that you knew

Now there’s drama (drama), found a club for that
Where I met ya (met ya), had a heart attack
Yadda, yadda, at the end, yeah, we burned
Made a couple U-turns, you were it ’til you weren’t, mm

High school in Jakarta, sorta modern Sparta
Had no chance against the teenage suburban armadas
We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
Yeah, livin’ under that was hard, but I loved you harder
High school in Jakarta, an elaborate saga
I still hate you for makin’ me wish I came out smarter
You love-hate your mother, so do I
Could’ve ended different, then again
We went to high school in Jakarta

Got a group assignment, I’ll be at Val’s place
You don’t text at all and only call when you’re off your face
I’m petty and say, “Call me when you’re not unstable”
I lie and tell you I’ll be getting drunk at Rachel’s

I wasn’t, she doesn’t even drink
But I couldn’t have you sit there and think
That you’re better ’cause you’re older
Are you better now that we’re older?

High school in Jakarta, sorta modern Sparta
Had no chance against the teenage suburban armadas
We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
Yeah, livin’ under that was hard, but I loved you harder
High school in Jakarta, a comedy drama
I still hate you for makin’ me wish I came out smarter
You love-hate your mother, so do I
Could’ve ended different, then again
We went to high school in Jakarta

Natasha’s movin’ to New York (New York)
Probably sometime in August (ah)
And I’m spendin’ the summer in Singapore (ah)
I’m so sad I can’t tell you shit anymore
I made friends with Abby this year (this is how I met your mom) (oh, my God)
We’re movin’ in in March or so
And although you bring me to tears
I’m glad that we gave it a go

High school in Jakarta, American summer
Had no chance against the Marxist girl with marijuana
I was your pinata, she was a star-charter
Glad she gave it to you real hard, but I loved you harder
High school in Jakarta, I won’t, but I wanna
Ask you when you talk about it, do I ever come up?
Say thanks to your mama, now we’re through
Could’ve ended different, then again
We went to high school in Jakarta

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
High School in Jakarta
new
NIKI – High School in Jakarta
<!–
| |
–>
Views
2
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
7
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Nandaka dizzy yūutsuna hibi
You make me fuzzy, ī naridashi
Gosh, aimaina mukō my mind (Mind, mind)
Ganbaru imi kattaru tabi
Warau dake son’na watashi
Mō owari ni shinai

Kuchisaki dake no sui
Dare mo kare mo seigi o furi
Damasarenai who is lyin’? (Lyin’)
Abaredasu kono kodō beating, beating
Yumenouchi hibiku noise
Genkai janai that’s all the choices
Ah, whenever they say blah, blah, blah

Ketsu yatsu no kodomo koe no, no, no
I’m on my way Hara dō dōdō
Shin yoku wa dare? (Shin yoku wa dare?)
Sō watashitachi (-sō watashitachi)
Koe aragete, say bow, wow, wow
Hō ga chigau na face, show you now, now, now
Jama shinaide (jama shinaide)
Do you know what I mean now?
(Do you know what I mean now?)

Ooh-ooh, ooh-ooh-ooh-ooh, yuzuranai zenbu
Ooh-ooh, ooh-ooh-ooh-ooh, just keep on fighting

Haruka kanata shinin’
Yume o ii victory, yeah
Kurayami no mukō ni
Todoku matte so lonely
Wanna watch me, watch me, watch me (Watch me)
Trust me, trust me, trust me (Trust me)
Yeah, jinsei wa stage, ad-lib no renzoku

Mudana jikan wa finish
Dareka no made nante muri
Akiramenai keep it coming (Coming)
Hotobashiru shōdō hitting, hitting
Yumenouchi hibiku noise
Genkai janai that’s all the choice
Ah, whenever they say blah, blah, blah

Ketsu yatsu no kodomo koe no, no, no
I’m on my way Hara dō dōdō
Shin yoku wa dare? (Shin yoku wa dare?)
Sō watashitachi (-sō watashitachi)
Koe aragete, say bow, wow, wow
Hō ga chigau na face, show you now, now, now
Jama shinaide (jama shinaide)
Do you know what I mean now?
(Do you know what I mean now?)

Don’na toki datte madowasa renai
Shinjiru no wa takanaru kodō
Mayakashida ne kudaranai sa
Blah, blah

Ketsu yatsu no kodomo koe no, no, no
I’m on my way, Hara dō dōdō
Shin yoku wa dare? (Shin yoku wa dare?)
Sō watashitachi (-sō watashitachi)
Koe aragete, say bow, wow, wow
Hō ga chigau na face, show you now, now, now
Jama shinaide (jama shinaide)
Do you know what I mean now?
(Do you know what I mean now?)

Ooh-ooh, ooh-ooh-ooh-ooh, yuzuranai zenbu
Ooh-ooh, ooh-ooh-ooh-ooh, just keep on fighting

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
ITZY
new
ITZY – Blah Blah Blah
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
8
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Alright, Mello made it right
Bye-bye, bye-bye
Oh my, get out my life
She said, “Why?”
(Mello made it right)

I hit her with a bye-bye, bye-bye
You’re out your mind
I’m out of pills and you’re out of lies
It stays dark outside even when it’s daytime
Like, bye-bye, bye-bye, uh, bye-bye, bye-bye

Um, see you later, uh
Girl, I got a question for you, yeah, I need a favor (uh)
Turn yourself back to a demon, I’m a demon slayer (uh)
Hell-proof to the core, take me to your lair (uh)
Uh, hella persuasive
Hella curved animation, like The Matrix
Percocet, body achin’, stomach achin’
Feel like it’s a fuckin’ earthquake where my brain is (uh)
Oh, Hell’s Kitchen blazing
Cooking coke up for slave masters, bloody apron
I remember having dreamcatchers when I was lighting
Set that bitch on fire
All my dreams been coming true since (been coming true since)

I hit her with a bye-bye, bye-bye
You’re out your mind
I’m out of pills and you’re out of lies
It stays dark outside even when it’s daytime
Like, bye-bye, bye-bye, uh, bye-bye, bye-bye

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
Marsmello Juice WRLD
new
Marsmello Juice WRLD – Bye Bye
<!–
| |
–>
Views
5
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
9
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Yeah, made it out the trenches, this type of life I can get used to
Number one on YouTube, private dinner in Malibu
Show you how to work your stick ain’t nobody gon’ handle you
Put you in a Phantom ’cause you my lil’ boo
Ready for whatever, I tie up my boots
Everybody goin’ the same route, so, I switched up my route
Niggas ain’t be what they talkin’ ’bout, so, I switched up my crew
Actin’ like you love me knowin’ it’s flaw, so, I’m gon’ fake it too
What else am I supposed to do?
Aware of my surroundings, I don’t fuck with y’all, don’t come around me
“Baby switched up, ” how that sound? Like a nigga in his feelings
You can’t name somethin’ I did flaw, I’ma dyin’ breed of the realest
I ain’t never worry ’bout another nigga, so in that case, I’m the biggest
I been travellin’ around the world, my pivot still ain’t left the business
She got everything I want, ain’t no need to fuck with these bitches
You can go and have a lil’ fun, I ain’t gon’ trip, baby, I get it
Ain’t bullshit in this game, wherever this plane land, I’m the littest nigga there
Turn your back on me, I ain’t even care
If you need me, I’m still gon’ be there
Tell me how the fuck is this shit fair?
Switch on who? I wasn’t there
Fuck them too, I’m prepared
I run shit, get that clear
Heart broke, can’t drop no tears
Was what it was, is what it is

California breeze, take her out to eat
Stop at a lil’ party, end up at the big house
I can’t fuck with shawty, ’cause she got a big mouth
Pull up in a ‘Rarri, hop out like a big dawg
Get my shit together, feel like I done took two years off
Bookin’ on my schedule, I ain’t rich enough to chill out
I watched you turn sour, I still don’t know how to feel ’bout it
Majority of ’em folded, but, I’m still solid

I’m still out here, still don’t know how to feel about it
Early in the mornin’ talkin’ to Marquis about it
Wonderin’, “Should I let it go, or, we beefin’ ’bout it?”
Knowin’ that I’ll go cold on you for weeks about it
And it weren’t that deep, but, that’s just how we be with me
I can’t lie, she be fuckin’ me good, but, girl, you fuck me better
I’m not surprised that you stereotype me to be a lil’ guy
But, if I can have a second of yo’ time, try to elevate yo’ mind
We can crush ’em on every level, I’m tellin’ you
I fell in love with generatin’ revenue
I know they gon’ try to push you from the top, so, I’m careful
I put niggas under my wing like they my nephew
I’ma give you every piece of game I got when I catch you
I’m just tryna let you feel the breeze with me (yeah)

California breeze, take her out to eat
Stop at a lil’ party, end up at the big house
I can’t fuck with shawty, ’cause she got a big mouth
Pull up in a ‘Rarri, hop out like a big dawg
Get my shit together, feel like I done took two years off
Bookin’ on my schedule, I ain’t rich enough to chill out
I watched you turn sour, I still don’t know how to feel ’bout it
Majority of ’em folded, but, I’m still solid

No, no, no, no
I’m supposed to be gone
But, shit, where I’m gon’ go?
Tryna hold it in, I can’t let this shit show
It can’t be forced, it don’t work, let it go
I try to tell you, you act like you know

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
Lil Baby
new
Lil Baby – California Breeze
<!–
| |
–>
Views
3
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
10
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“Taylor Swift – Anti-Hero”
I have this thing where I get older, but just never wiser
Midnights become my afternoons
When my depression works the graveyard shift
All of the people I’ve ghosted stand there in the room
I should not be left to my own devices
They come with prices and vices, I end up in crisis
(Tale as old as time)
I wake up screaming from dreaming
One day I’ll watch as you’re leaving
‘Cause you got tired of my scheming
(For the last time)

It’s me
Hi
I’m the problem, it’s me
At teatime
Everybody agrees
I’ll stare directly at the sun, but never in the mirror
It must be exhausting always rooting for the anti-hero

Sometimes I feel like everybody is a sexy baby
And I’m a monster on the hill
Too big to hang out
Slowly lurching toward your favorite city
Pierced through the heart but never killed
Did you hear my covert narcissism
I disguise as altruism like some kind of congressman?
(Tale as old as time)
I wake up screaming from dreaming
One day I’ll watch as you’re leaving and life will lose all its meaning
(For the last time)

It’s me
Hi
I’m the problem, it’s me
(I’m the problem, it’s me)
At teatime
Everybody agrees
I’ll stare directly at the sun, but never in the mirror
It must be exhausting always rooting for the anti-hero

I have this dream my daughter-in-law kills me for the money
She thinks I left them in the will
The family gathers ’round and reads it
And then someone screams out
“She’s laughing up at us from hell!”

It’s me
Hi
I’m the problem, it’s me

It’s me
Hi
I’m the problem, it’s me

It’s me
Hi

Everybody agrees
Everybody agrees

It’s me
Hi (Hi)
I’m the problem, it’s me
(I’m the problem, it’s me)
At teatime (Time)
Everybody agrees
(Everybody agrees)
I’ll stare directly at the sun, but never in the mirror
It must be exhausting always rooting for the anti-hero

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Taylor Swift – Anti-Hero
<!–
| |
–>
Views
2
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
11
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Then I woke up in love (Woke up in love)
Then I woke up in love

[Verse 1]
Lately, I’ve been losing these nights
One more heartbreak and I’m done with this
Shadows on the ceiling, they don’t fight
But I still argue for the hell of it

[Pre-Chorus]
I’m trying my hardest now, I feel you reaching out
I don’t wanna be the one that’s always on the edge

[Chorus]
You found me all messed up
You found me down on my luck, so lost
But then I woke up in love
When I was chasing highs
You went and saved my life
You picked me up
Thank God I woke up in love

[Post-Chorus]

With you
Thought I was lost, but then I woke up in love
With you
Thought I was lost, but then I woke up in love

[Drop]
Then I woke up in love
Then I woke up in love
Then I woke up in love
Then I woke up in love

[Verse 2]
Sometimes all those dark days, they try to find me
But that’s when I lean on you
Whatever happens, my trouble’s behind me
Cause your love’s gonna see me through

[Pre-Chorus]
Nothing can bring me down, I feel you reaching out
You’re pulling me back when I’m about to reach the edge

[Chorus]
You found me all messed up
You found me down on my luck, so lost
But then I woke up in love
When I was chasing highs
You went and saved my life
You picked me up
Thank God I woke up in love

[Post-Chorus]
With you
Thought I was lost, but then I woke up in love
With you
Thought I was lost, but then I woke up in love

[Drop]
Then I woke up in love
Then I woke up in love
Then I woke up in love
Then I woke up in love

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Kygo Feat Gryffin & Calum Scott – Woke Up In Love
<!–
| |
–>
Views
10
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
12
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

[Verse 1]
Heartbeat is coming in so strong
Oh, if you don’t stop
I’m gonna need a second one

Oh, there’s something I’ve been meaning to
Say to you, baby (Hold that thought)
Yeah, there’s something I’ve been meaning to
Say to you, baby
But I just can’t do it

[Pre-Chorus]
What a call, moving in
I feel like I can loosen my lips (Come on so strong)
I can summarise it for you
It’s simple and it goes like this

[Chorus]
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I- (Yeah)
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-

[Verse 2]
She’s got her broadsheet
Reading down the list of the going wrongs (Yeah, yeah, yeah)

I’m getting no sleep
Tossing and turning all night long (Yeah)
Oh, there’s somewhere I’ve (Somewhere I’ve)
Been meaning to (Meaning to)
Take the conversation (Hold that thought)
Oh yeah, there’s somewhere I’ve (Somewhere I’ve)
Been meaning to (Meaning to)
Take the conversation
But I just can’t do it

[Pre-Chorus]
You show me your (You show me your)
Black girl thing (Black girl thing)
Pretending that I know what it is (I wasn’t listening)
I apologise, you meet my eyes

Yeah, it’s simple and it goes like this

[Chorus]
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
Yeah, I’m in love with you, I- I- I- I- I- (Yeah)
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I- (Yeah)
I’m in love with you, I- I- I- I- I-

[Bridge]
Yeah, I got it
I found it
I’ve just gotta keep it
“Don’t fuck it, you muppet”
It’s not that deep
I’ve been counting my blessings, thinking this through
Just like: one, two, yeah, I’m in love with you

[Outro]
I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-
I’m in love with you, I- I- I- I- I-

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
The 1975 – I’m In Love With You
<!–
| |
–>
Views
6
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
13
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“Meghan Trainor – Made You Look”
I could have my Gucci on
I could wear my Louis Vuitton
But even with nothin’ on
Bet I made you look (I made you look)

I’ll make you double take soon as I walk away
Call up your chiropractor just in case your neck break
Ooh, tell me what you, what you
What you gon’ do, ooh
‘Cause I’m ’bout to make a scene, double up that sunscreen
I’m ’bout to turn the heat up, gonna make your glasses steam
Ooh, tell me what you, what you
What you gon’ do, ooh

When I do my walk, walk (Oh)
I can guarantee your jaw will drop, drop (Oh)
‘Cause they don’t make a lot of what I got, got (Ah, ah)
Ladies if you feel me, this your bop, bop (Bop-bop-bop)

I could have my Gucci on (Gucci on)
I could wear my Louis Vuitton
But even with nothin’ on
Bet I made you look (I made you look)
Yeah, I look good in my Versace dress (Take it off)
But I’m hotter when my morning hair’s a mess
‘Cause even with my hoodie on
Bet I made you look (I made you look)
Mhm-hm-hm

And once you get a taste (Woo), you’ll never be the same
This ain’t that ordinary, it’s that 14 karat cake
Ooh, tell me what you, what you
What you gon’ do, ooh

When I do my walk, walk (Oh)
I can guarantee your jaw will drop, drop (Oh)
‘Cause they don’t make a lot of what I got, got (Ah, ah)
Ladies if you feel me, this your bop, bop (Bop-bop-bop)

Ooh, I could have my Gucci on (Gucci on)
I could wear my Louis Vuitton
But even with nothin’ on
Bet I made you look (Said I made you look)
Yeah, I look good in my Versace dress (Take it off, baby)
But I’m hotter when my morning hair’s a mess (A mess)
‘Cause even with my hoodie on
Bet I made you look (Said I made you look)

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Meghan Trainor – Made You Look
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
14
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“JVKE – Golden Hour”
It was just two lovers
Sittin’ in the car, listening to Blonde, fallin’ for each other
Pink and orange skies, feelin’ super childish, no Donald Glover
Missed call from my mother
Like, “Where you at tonight?”
Got no alibi, I was all alone

With the love of my life
She’s got glitter for skin
My radiant beam in the night
I don’t need no light to see you

Shine
It’s your golden hour
You slow down time
In your golden hour

We were just two lovers
Feet up on the dash, drivin’ nowhere fast, burnin’ through the summer
Radio on blast, make the moment last, she got solar power
Minutes feel like hours
She knew she was the baddest
Can you even imagine fallin’ like I did?

For the love of my life
She’s got glow on her face
A glorious look in her eyes
My angel of light

I was all alone with the love of my life
She’s got glitter for skin
My radiant beam in the night
I don’t need no light to see you

Shine
It’s your golden hour
You slow down time
In your golden hour

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
JVKE – Golden Hour
<!–
| |
–>
Views
5
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
15
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

It’s you
Loving’s so easy to do
It’s easy, baby
Oh, ooh-ooh
Think that I’m falling for you
Yeah, it’s easy (You got to get a hold of yourself)

[Verse 1: MAX]
Another Sunday afternoon
And I’m still in bed with you
Nothing else I wanna do, no
Order from that place you like (You like)
We don’t need to go outside (Outside)

Cause something ’bout you feels so right (Feels so right)

[Pre-Chorus: MAX]
Can we stay like this forever?
A white dress or whatever
I keep dreaming there’s a somewhere
Where we grow old together

[Chorus: MAX]
It’s you
Loving’s so easy to do
Yeah, it’s easy, baby
Oh, ooh-ooh
Think that I’m falling for you

Yeah, it’s easy

[Verse 2: keshi]
I met you at the right time
See you and I’m still excited
Sittin’ in that shirt of mine
A little big but I like it
Snacks in the late night
We don’t need to do fine dinin’
Make love when the sunrise
Pillow talk in silence

[Pre-Chorus: keshi]
Like this forever (Forever)

White dress or whatever
I keep dreamin’ there’s a somewhere
Where we grow old together
In a van or in a mansion
Raining but we’re dancing
There’s a billion people out there, I can’t believe the chances

It’s you
Loving’s so easy to do (To do)
Yeah, it’s easy, baby (Yeah)
Oh, ooh-ooh (Yeah-ooh, uh)
Think that I’m falling for you (For you, yeah)
Yeah, it’s easy (Ooh)

[Outro: MAX & (keshi)]
Loving’s so easy to do (Ooh, ooh, ooh)
Yeah, it’s easy (It is easy)

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
MAX feat. Keshi
new
MAX feat. Keshi – It’s You
<!–
| |
–>
Views
4
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
16
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Rosa Linn – Snap
It’s 4 AM! I can’t turn my head off
Wishing these memories would fade, they never do
Turns out people lie. They say, “Just snap your fingers”
As if it was really that easy for me to get over you

[Bridge]
I just need time

[Chorus]
Snappin’ one, two
Where are you?
You’re still in my heart
Snappin’ three, four

Don’t need you here anymore
Get out of my heart
Cause I might snap

[Verse 2]
I’m writin’ a song
Said, “This is the last one”
How many last songs are left? I’m losing count
Since June 22nd
My heart’s been on fire
I was spendin’ my nights in the rain, tryna put it out

[Chorus]
So I’m snappin’ one, two

Where are you?
You’re still in my heart
Snappin’ three, four
Don’t need you here anymore
Get out of my heart
Cause I might snap

[Post-Chorus]
Oh-oh-oh-ohh
Cause I might snap
Oh-oh-oh-ohh

[Bridge]
And if one more person says, “You should get over it”

Oh, I might stop talkin’ to people before I snap, snap, snap
Oh, I might stop talkin’ to people before I snap

[Chorus]
Snappin’ one, two
Where are you? (Where are you?)
You’re still in my heart (Still in my heart)
Snappin’ three, four
Don’t need you here anymore (Need you here anymore)
Get out of my heart

[Post-Chorus]
Cause I might sna-, yeah, snap (Oh-oh-oh-ohh)
Cause I might sna-, yeah, snap (Oh-oh-oh-ohh)

Get out of my heart, yeah, yeah, yeah, yeah, heart (Oh-oh-oh-ohh)
Cause I might snap (Oh-oh-oh-ohh)
Get out of my heart, yeah
Cause I might snap
googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Rosa Linn – Snap
<!–
| |
–>
Views
6
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
17
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Jin – “The Astronaut”
You and me
Kkeunnaji aneul history
Oh, naui ujuga dwae jun
Uriui iyagi
Mokjeokji eopsi heulleoganeun jeo sohaengseongcheoreom
Nado geujeo tteonaeryeogago isseosseo
Eodum soge chajeun naui modeun dream
Saeropge sijakdoel story

When I’m with you
There is no one else
I get heaven to myself
When I’m with you
There is no one else
I feel this way I’ve never felt

You and me
Kkaejiji anneun byeolcheoreom
Neoui kkumi doeeo
Ujureul yeohaenghaneun
Eoduun gireul bichwojuneun jeo eunhasucheoreom
Neoneun nareul hyanghae binnago isseosseo
Eodum soge chajeun dan hanaui bit
Neoege hyanghaneun naui gil

When I’m with you
There is no one else
I get heaven to myself
When I’m with you
There is no one else
I feel this way I never felt

I feel this way I never felt
Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh

When I’m with you
There is no one else
I get heaven to myself
When I’m with you
There is no one else
A life, a sparkle in your eyes
Heaven comin’ through

And I love you
And I love you
Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Jin – The Astronaut
<!–
| |
–>
Views
2
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
18
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

Stacey Ryan – “Fall In Love Alone”
I’m familiar with unrequited
I know you got a heart that’s undecided just like mine
It takes its sweet time
I been shy to dive into the deep end
‘Cause I don’t really wanna lose a good friend, but I might
Find something divine

It’s electric every time we touch
I’ve been living for this head rush
But sometimes it’s too much

If we never try
How will we know
Baby, how far this thing could go
Give me a sign
If I’m on your mind
I don’t want to fall in love alone

I wish that I could tell what you were thinking
I hate that I slip up when I’ve been drinking, but oh well
I can’t help myself
I’m getting really tired of this back and forth
Why don’t we just give in to this driving force? I mean
There’s something between us

It’s electric every time we touch
I’ve been living for this head rush
But sometimes it’s too much

If we never try
How will we know
Baby, how far this thing could go
Give me a sign
If I’m on your mind (You know that you’re on my mind)
I don’t want to fall in love alone
(I don’t want to fall in love alone)
If we never try (I don’t want to fall in love alone)
How will we know
Baby, how far this thing could go (Just how far this thing will go)
Give me a sign (Give me a sign, give me a sign)
If I’m on your mind
I don’t want to fall in love alone (Alone)
(Ooh)

Fall, I don’t wanna fall
I don’t wanna fall in love alone (You just need to be right here next to me)
Fall, I don’t wanna fall (Next to me, next to me)
I don’t wanna fall in love alone (I don’t wanna be without you, baby)
Fall, I don’t wanna fall (I don’t want)
I don’t wanna fall in love alone (I, I, I)
Fall, I don’t wanna fall (I can’t be alone)
I don’t wanna fall in love alone (Alone)

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Stacey Ryan – Fall In Love Alone
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
19
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

“Beyonce – Cuff It”
I feel like fallin’ in love (Fallin’ in love)
I’m in the mood to fuck somethin’ up (Tonight, I’m fuckin’ somethin’ up, baby)
I need some drink in my cup (I need a drink), hey (Pour me a drink)
I’m in the mood to fuck somethin’ up (I’m in the mood to fuck somethin’ up)

I wanna go missin’, I need a prescription
I wanna go higher, can I sit on top of you? (Oh-la-la-la-la-la-la-la)
I wanna go where nobody’s been (I wanna go where nobody’s been)
Have you ever had fun like this? Oh woah (Have you ever had fun? Yeah)

We gon’ fuck up the night, black lights
Spaceships fly, yeah (Spaceships fly)
Unapologetic when we fuck up the night, fuck up the night
We gettin’ fucked up tonight
We gon’ fuck up the night

Bet you you’ll see far
Bet you you’ll see stars
Bet you you’ll elevate
Bet you you’ll meet God
‘Cause I feel like fallin’ in love
I’m in the mood to fuck somethin’ up
‘Cause we gon’ fuck up the night

What’s in these four walls? You sexy, my love (Turn it up)
Don’t miss this roll call, is you here or what? Yeah (Roll it up)
Show up, show up (Show up, show up), po’ up, po’ up, oh (Po’ up, po’ up)
You’ Mr. Nasty, I’ll clean it up

Go where nobody’s been (Go where nobody’s been)
Have you ever had fun like this? (Have you ever had fun? Yeah)
I wanna go missin’, I need a prescription
I wanna go higher, can I sit on top of you?

We gon’ fuck up the night (Funk it up, funk it up), black lights
Spaceships fly, yeah (Spaceships fly)
Unapologetic when we fuck up the night (Funk it up, funk it up), fuck up tonight
We gettin’ fucked up tonight
We gon’ fuck up the night

Bet you you’ll see far
Bet you you’ll see stars
Bet you you’ll elevate
Bet you you’ll meet God
‘Cause I feel like fallin’ in love
I’m in the mood to fuck somethin’ up
We gon’ fuck up the night

Hypersonic, sex erotic
On my body, boy, you got it
Hit them ‘draulics while I ride it
Got me actin’ hella thotty
So excited, so exotic
I’m a seasoned professional
Squeeze it, don’t let it go
Tease it, no self-control
I got time today (I got time today, I got time)
Oh, I (I got time today, I got time)
I can’t wait to come out and play
Ooh, yeah, you
Come and cuff it, cuff it, cuff it, cuff it, baby
While I buss it, buss it, buss it for you, baby
Oh, baby
Anywhere, anytime
I don’t mind, I don’t mind

Yeah (I don’t mind)
For you (All for you)
I’m backin’ the truck up, huh (Back that truck up)
For you (All for you)
A bitch’ll get fucked up (I fuck you up)
For you (All for you)
I’m puttin’ my cup up (Put my cup up, yeah)
For you (All for you)

‘Cause we gon’ fuck up the night
Take flight (Woo), blindin’ lights (Yeah)
Fuck it up, fuck it up, fuck it up
(Unapologetic when we fuck up the night)
Bet you you’ll see stars (Night)
Bet you you’ll go far (Night)
Bet you you’ll levitate (Night)
Bet you you’ll meet God (Party people, roll up)
Ooh (Yeah, huh)
We gon’ fuck up the night (Yeah)
Spaceships fly
Fuck it up, fuck it up

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
new
Beyonce – Cuff It
<!–
| |
–>
Views
1
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
20
<!––>
.ribbon span { font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFF; text-transform: uppercase; text-align: center; line-height: 20px; transform: rotate(45deg); -webkit-transform: rotate(45deg); width: 100px; display: block; background: #81d742; background: linear-gradient(#81d742 0%, #81d742 100%); box-shadow: 0 3px 10px -5px rgba(0, 0, 0, 1); position: absolute; top: 19px; right: -21px; } .ribbon span::before { content: “”; position: absolute; left: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid #81d742; border-right: 3px solid transparent; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; } .ribbon span::after { content: “”; position: absolute; right: 0px; top: 100%; z-index: -1; border-left: 3px solid transparent; border-right: 3px solid #81d742; border-bottom: 3px solid transparent; border-top: 3px solid #81d742; }

Description

I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing

Third of October
We were never sober
First few times that we hung out
But we fell in love somehow
First time that I met you
I didn’t have a damn clue
That I love everything about you
Now I can’t think of life without you

Eh, did you know that you’re my whole heart?
Eh, did you know that I never stop? No
Giving you everything I got ’cause I’m so

I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing
Yeah, I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing (yeah)

I’ll never go back, I’ll never go
Now that I know that, now that I know
I’ll never leave you by your own
When you call, baby, I’ll be there, oh, oh

Eh, did you know that you’re my whole heart?
Eh, did you know that I never stop? No
Giving you everything I got ’cause I’m so

I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing
Yeah, I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing

Eh, did you know that you’re my whole heart?
Eh, did you know that I never stop? No
Giving you everything I got ’cause I’m so

I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing
Yeah, I’m so in love, I’m so in love
I don’t ever wanna stop this ride that we’re on
I don’t ever wanna say goodbye
Then all of those nights, they would just be all for nothing, yeah

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-multibanner2’); });
 Lauv
new
Lauv – All 4 Nothing
<!–
| |
–>
Views
6
<!–
–> <!–
–>
<!––>
<!–

–>
FOLLOW US